Hvordan spille spill - FAN SPILL

Å spille spill i våre nettlesere, noen ganger trenger vi å installere noen plugins. I så fall vil de bli informert av det samme spillet for å fortsette å laste ned plugin.
For nyere nettlesere sannsynligvis trenger du ikke å installere noe, fordi de kommer installert som standard. De fleste spill er flash spill, slik at du kan ha noen problemer med enkelte nettlesere. Slik som standard nettleser for mobiltelefoner, smarttelefoner, nettbrett og litt mer. I dette tilfellet, anbefaler vi at du installerer en valgfri nettleser som støtter flash som er "Puffin" for eksempel.
Andre HTML5 spill er forberedt for mobil og tabletter, vil de ikke ha noen problemer i media.
I alle fall, la vi en liste over de plugins du trenger hvis spillene ikke fungerer.

For nettlesere som støtter Flash (windows PC, ie, firefox, chrome, safari, etc ...)

Virker ikke ↴

FlashAdobe Flash Player
ShockwaveAdobe Shockwave
Java flashJava Flash
Unity3DUnity 3D

For nettlesere uten blits støtte (Smartphones, mobiles, ios, tablets)

Virker ikke ↴

FlashIOS - Puffin web browser
FlashANDROID - Puffin web browser

Virker ikke ↴

FlashMobile