gamer youtuber

Øredobber for publisering videoer

- Charli XCX - Break The Rules [Official Video]
- Five Nights at Candy's 2 (FNAC 2) Night (Part) 1 Gameplay - Five Nights at Freddy's (FNAF) Fan Made
- FIVE NIGHTS AT CANDY'S GAMEPLAY 1ST NIGHT COMPLETE! | FNAC GAMEPLAY
- raul 2016
- canciones de fondos de yuya
- Somos de Calle (Original Cartel version) - Daddy Yankee
- Nico-White - 2da Respuesta al Eze Bigotudo (Audio)
- ENTRA! | CUBECRAFT NO PREMIUM 1.8 | MINECRAFT
- Novo cantinho das meninas

Last opp videoer - FAN SPILL

Nå kan du opprette og laste opp dine videoer av våre spill på vår hjemmeside helt gratis, så de kan se tusenvis av mennesker rundt om i verden.
Visste du at du kan tjene penger med YouTube-kontoen for hver person du se videoene?
Du må sende dine videoer, publisere dem og tusenvis av brukere av våre nettsider vil se videoene.
Vi forklarer hvordan du laster opp videoer av spillene på vår hjemmeside og kan publisere dem gratis.
Hva trenger du?

FlashYoutube-konto
FlashCamStudio Program video recorder (Open source - free)
FlashSpille inn video spillområdet stiplede linjer

Flash Forbered Record

FlashTilsett innspilt video fra datamaskinen til YouTube-kontoen
Flash Legge ut videoen på nettet

Video URL YOUTUBE:

(https://www.youtube.com/watch?v=ly79FPXk09c ...)