alien

Alien spill


Alien
Alien
Aliens
Aliens
Ufo 101
Ufo 101
Ufo gris
Ufo gris


andre Alien spillSint alien
Sint alien
Aster blaster
Aster blaster
Alien finnes
Alien finnes
Krigene verdener
Krigene verdener
Alien lås
Alien lås
Raze 2
Raze 2
Nero the Hero
Nero the Hero
Skyte aliens
Skyte aliensAlien spill

Alien spill

Fenomenet Aliens, romvesen, romvesener og andre navn som er gitt til levende vesener fra andre planeter utenfor Jorden, feller en stor hærskare av fans. Denne suksessen har blitt gjort om til en film, en verden av videospill og TV-serier. Det er mye debatt om eksistensen av disse skapningene, men vi er ikke interessert i mer enn raid kraft i verden av videospill. Mangelen på informasjon om disse vesener finner vi dem med ulike aspekter, selv om det virker som det er en fast avgift som gjør at du har felles kjennetegn.

Blant de mest fremragende filmer som har som hovedpersonen aliens kan vi kalle Alien-sagaen, som strekker seg fra Alien til Alien 5. En annen av de suksesser som har seiret i film er Alien VS Predator som de kom, også, videospill for de store plattformene i øyeblikket som PS3, PC, etc. Det er mange spill som inkluderer disse skapningene i deres historier, spesielt shooter spill og her er noen flash-versjon som å ha det gøy.

For denne suksessen, har vi laget kategorien Aliens å innlemme i det alt om fremmed verden. Allerede har mange titler med Aliens, men vi er kontinuerlig oppdatert for å gi deg den beste dag til dag. Nyt spill der du må overleve angrepet av romvesener, aliens skyttere, kriger mellom mennesker vs aliens og mer moro. Tilbring en morsom tid i verden av aliens som vi har opprettet på nettet!


Kommentarer Games