Gratis Amigo pancho spill


Amigo Pancho 6
Amigo Pancho 6
Denne gangen vi reiser til Asia for å få godkjent ...
Amigo Pancho i verdensrommet
Amigo Pancho i verdensrommet
El Amigo Pancho måtte reise ...
Amigo Pancho 7
Amigo Pancho 7
Igjen vår venn Pancho har begitt seg ut på en ny reise ...
Venn Pancho 3
Venn Pancho 3
Hvis du er en trofast tilhenger av spill ...
Amigo Pancho Hero
Amigo Pancho Hero
Terrorister har kidnappet presidenten og hans familie ...
Pancho Friend 5
Pancho Friend 5
Vår venn Pancho har reist til Antarktis for å foreslå ...
Pancho Friend 4
Pancho Friend 4
spille lidenskapelig spill til en annen ...
Pancho venn
Pancho venn
Pancho venn er et morsomt spill av tenkning. ...
Pancho Friend 2
Pancho Friend 2
pancho har blitt vår venn, men nå har han reist ...

Amigo pancho spill

Amigo pancho spill

Amigo Pancho er en serie med spill for mobil og PC som bærer en meksikansk mann med ansiktet til en god person. Vi vet ikke hvordan, men er alltid i trøbbel, og vi er ansvarlige for å låne en hånd for å komme ut av det i live. Vår venn Pancho har reist alle kontinenter som reiser på jakt etter eventyr og alltid hengt bare to heliumballonger som klarer å fly. Det hele starter med Amigo Pancho en, men når Amigo Pancho 7. Det er også en versjon av dette spillet som Pancho blir en superhelt og fly med ballonger må redde verden.

Sannheten er at ingen av dem kan bli frelst, men det vil være oss som gjør ting for ham. Hvert nivå er en labyrint å Pancho og hvis du ønsker å komme ut i live må vi aktivere mekanismer riktig, slik at du kan klatre på toppen av skjermen og bringe oss til neste nivå. Aktiver fans, rydde veien, kvitte seg med toppene og mange flere handlinger er hva som bør gjøres hvis du ønsker å redde livet til Amigo Pancho. Du kan fullføre nivået med en enkel ballong, men poengsummen din vil betale, og vil ikke være det maksimale.

Gå Mexico, Peru, Arktis, New York, Egypt og Afghanistan blant mange andre destinasjoner med Amigo Pancho i hans mange eventyr. De er ferdighetsspill og morsomt puslespill som vil ta deg til galskap fordi som du avanserer vanskelig vil øke og vil sannsynligvis nødt til å lete etter løsningen (gjennomgang) av enhver online. Det beviser at du er dyktig nok til å gjøre det og bruke alle spill Amigo Pancho på vår hjemmeside!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games