bakugan

Bakugan spill


Bakugan
Bakugan


Andre gratis spillBaking av kaker
Baking av kaker

Bakugan spill

Bakugan spill

Bakugan er en anime-serie basert på et strategisk spill der hovedelementet er kortene. Serien ble kåret Bakugan Battle Brawlers på engelsk og Bakugan: Battle i Latin-Amerika blant andre. Den originale serien hadde bare en sesong han fikk navnene ovenfor, men senere bestemte seg for å lage en oppfølger. En Fighters Bakugan Battle ble fulgt Bakugan New Vestroia, en sesong av 52 kapitler som var svært vellykket. Det er derfor ville en tredje utgaven som førte Gundalian Invaders Bakugan navn og en fjerde som Bakugan var tittelen fremveksten av Mechtanium.

Hovedargumentet for denne serien var livet til en ung mann ved navn Dan Kuso, som forandret en dag når de begynner å regne fra himmelen bokstaver. Inne i disse brevene var skapninger kalt Bakugan og nå både Dan og vennene hans (Runo, Shun, Alice, Julie og Marucho) er midt i et eventyr som vil måtte kjempe noen skurker som ønsker å erobre verden Bakugan, Vestroia.

Suksessen til denne serien gjorde sprer mye merchandising blant annet leker, Bakugan-kort med tegn og videospill. Bakugan spillet kom først og fremst for konsoller Nintendo Wii og DS, men snart inngått en avtale med Sony for å bli utgitt PS2 og PS3. Også, siden du kan også finne for Xbox 360 og PC.

Flash spill Bakugan ikke gjort håp og vi har en hel kategori for dem. Hvis du er en fan av denne anime du ikke kan bruke mer tid uten å spille morsomme spill vi Bakugan. Kortspill, spill hvor du kjemper til hovedpersonene i en ring eller fantastisk puslespill med de som husker de beste øyeblikkene i serien. Alt dette og mye mer på fingertuppene, gratis og uten å laste ned noe på din PC.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games