barcelona fotball

Barcelona fotball spill
andre Barcelona fotball spill


Barcelona fotball spill

Barcelona fotball spill

Barcelona Football Club er en av de mest suksessrike fotballag i nyere tid, og bestride store internasjonale konkurranser. Det er en spansk fotballklubb med en evig rivalisering med en annen stor country team, Real Madrid. Teamet hatt sin gullalder med Guardiola Era (2008/2012) da de vant fjorten titler mulig atten. Han har vunnet tjue ganger den spanske ligaen, tjue kopper, tre verdens klubb fem europeiske cuper blant andre titler.

FC Barcelona har mange gode spillere, men blant dem står den store figuren av Lionel Messi fotball. Mange av spillene vi bringer inn i denne kategorien vil ha ham som hovedperson som det er stjernen i laget. Et annet gjennomgangstema er spillene i Barcelona VS Real Madrid, eller konfrontasjon mellom Messi og Cristiano Ronaldo beste spillere.

Spille kamper med sine spillere, maling frakk og sette resultatet i den klassiske, mimre store spill som Barcelona-Jueventus av Champions League, og lanserer feil med Messi, og mange flere spill er tilgjengelig i denne delen, slik at du nyte fra favorittlaget på vår side. Vi fortsatt er store øyeblikk å leve denne klubben, og her ønsker vi å gjøre denne reisen sammen med dem!


Kommentarer Games