barn

Barn spill


Tutitu
Tutitu
Gummm
Gummm


andre Barn spillEventyr tid
Eventyr tid
Vertinner fly
Vertinner fly
Min jul rom
Min jul rom
Dress: GI Joe
Dress: GI Joe
Julebilder
Julebilder
Steve bade minecraft
50%
Tom og Jerry raidere
100%
Tetris hoder
Tetris hoder
Få hunden
Få hunden
Barn klær
Barn klær
Intelligenstest
Intelligenstest
Tutifrutis
TutifrutisBarn spill

Barn spill

Tradisjonelle barnefortellinger er historiene som forteller oss når vi er unge, mange av dem kommer med en moralsk i historien som prøver å få oss til å se noe som er rett eller galt. Selv finner vi historier som ville ha oss frykter slike monstre eller hekser.

Men alt endrer seg når du vokser opp og oppdager at du har blitt fraktet til en verden der alle disse barnas historier har gått i oppfyllelse. Nå må du prøve å huske hver og en av dem, selv den minste detalj kan være viktig fordi det kan redde livet ditt.

Monstrene av de mest kjente historiene som lurer i mørket, kan noen prøve å etterligne pene dyr eller pleier en felle deg med noe du virkelig elsker. Så du må samme mistro alt og alle for å overleve som du finner deg selv på veien hjem på egen hånd. Portalen hjem er et sted i denne mørke verden, trenger du bare å leve lenge nok til å finne det og la historiene bak.

Men de fleste av våre lekeplasser er roligere for de små nyte dem online og gratis. De beste barne online spill er her: maleri spill, forskjeller spill, enkle eventyr, etc. Og prinsesser i huset vi frisør spill, dekorasjon eller ta sine mager håndledd til parken. Alt en spesiell verden for den yngste av huset innen rekkevidde på våre nettsider!


Kommentarer Games