Bejeweled

Bejeweled spill

Bejeweled spill

Bejeweled spill

Dette spillet er en av de klassiske spillene i nettleseren, må han plassere flere juveler av samme type i grupper for å gjøre dem forsvinne og få poeng. For å oppnå dem sammen kan vi flytte tilstøtende juveler for å sette dem sammen, fordi bare hvis vi kan flytte dem sammen.

Det som skiller dette spillet bortsett fra andre er som har forskjellige spillmoduser hvor du kan finne en virkelig lagt vanskeligheter. De måtene er: Classic der du må kombinere tre eller flere juveler for å fylle baren punktene i bunn, Handling modus der vises punkter bar halvdel og som tiden går det forringer hvis du ikke får poeng raskt.

Videre vi Puzzle modus som viser flere ulike scenarier, hver av dem er en planet vi må løse fem oppgaver i den rekkefølgen du ønsker. Vi har også endeløs modus der vi har ingen tidsbegrensning eller nivåer hvor vi kan teste vår hastighet og reflekser.

Bejeweled flere versjoner av spillet er tilgjengelig gratis på nettet på våre nettsider, uten å laste ned. Det vil være ulike figurer som Goku, Minecraft, Barbie, Disney prinsesser, søte apekatter og mange flere. Ikke gå glipp av de beste Bejeweled spill, disse allerede, og gå bringe nye som de forlater. Ta dette hjørnet vi har opprettet for å samle alle spill av denne stilen som du kan tilbringe en ettermiddag full av moro.


Kommentarer Games