BEYBLADE

BEYBLADE spill
Andre gratis spill
BEYBLADE spill

BEYBLADE spill

Dette spillet universet er basert på en anime-serien med samme navn, i det vi forteller historien om en ung mann som Kinomiya Takao hans 13 år gamle begynner å delta i konkurranser Beyblade. Disse konkurransene er basert på individuelle utbrudd av spinning topper, men er ikke vanlig spinning topper som inne legendariske ånder også kalt dyrene litt skjule. Disse dyrene bit hjelpe sine eiere for å vinne lettere, men de må kontrollere dem for smette unna fiendens angrep og skyte ned motstandere.

Selv Takao liv virker bra, han bor sammen med sin bestefar og hans far er en arkeolog som reiser rundt i verden og bestefar ønsker å bli en mester av sverdet. Men hva hans bestefar ikke vet er at Takao bey vil forbedre dine ferdigheter til det punktet du begynner å bli mester i Japan og senere for tri-verdensmesteren.

Suksessen til denne serien gjorde forlenges for tre sesonger med Beyblade V kraft og Beyblade G Revolution. Denne suksessen førte til en verden av videospill blir utgitt for Nintendo-plattformer, GBA (Game Boy Advance) og GameCube. Nå kan du fortsette å spille Beyblade eventyr på PC-en helt gratis og online fra vår nettside med titlene vi har for deg. Du kan kjempe kamper med karakteristiske topper i serien eller leke med sine karakterer som forskjellige ting som sport eller ved hjelp av ulike kjøretøyer. Hvis du er lidenskapelig om Beyblade ikke slutte å spille med sine karakterer til våre morsomme spill!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games