gratis Brisca Spill


Gratis Spansk kortspill Spille
Spansk kortspill
Den berømte kortspillet Briscola har kommet ...
Gratis Brisca Online Spille
Brisca Online
Spille kortspill som er moteriktig som er spillet ...
Gratis Brev fra hjemmet Spille
Brev fra hjemmet
I dette spillet målet ditt er å bygge ...


+ Brisca SpillGratis Briscas Spille
Briscas
Her er det kjente spillet Brisca kortene ...
Gratis UNO kortspill Spille
UNO kortspill
Bli den UNO kortspill før dine motstandere. Spilleren ...
Gratis Chinchon Spille
Chinchon
Velkommen til spillet Chinchon, et sett med svært ...
Gratis Den klassiske kabal Spille
Den klassiske kabal
Spill klassiske brettspillet. for de som aldri ...
Gratis Fotballkort Spille
Fotballkort
Vi tilbyr det beste kortet spill ...

Del
Brisca

Brisca Spill

Hvordan spille Brisca gratis, ingen nedlastinger

De Briscas er kortspill med spanske dekk og anbefales for hele familien. Det er et spill av strategi og dyktighet. Du kan spille i single (minst 2 spillere) eller seks par med to spillere per par. Deretter forklarer vi reglene for brisca og hva er målene for å vinne kampen.

kortene stokkes og tre for hver spiller får utdelt, deretter et brev vil være populære og dronningen som vil indikere gruppen vil kommandoen gjennom hele spillet er trukket. Det er fire forskjellige grupper bestående av gull, sverd, kopper eller klubber. Vel det populære brevet vil være ansvarlig for å fortelle oss hva som vil bli vinneren når kampen. For eksempel hvis briller og populær er vår motstander trekker et sverd Ess er verdt elleve poeng og vi angrepet med fire av hjerter som ikke har noen verdi, vil vi vinne runden fordi kortet er populære drikker. Nå hvis populært er briller og våre motstander angrep med en jack av klubber er verdt to poeng og vi angrepet med en hest med sverd verdt tre poeng, vil vi miste den runde fordi han angrep først, og har fordelen av hvis vi ikke får brev av gruppen populær alltid tape, og når er mindre enn eller annen gruppe. Nedenfor viser vi deg score på hver bokstav.

Gullet gruppen er gjenkjennelig med gullmynter. Sverdene er verdsatt for sine sverd eller kniv. Koppene er gjenkjennelig med kopper og klubbene er gjenkjennelig med flaggermus eller pinner.

La oss si at poengsummen for hver bokstav, begynne med høyest poengsum. Den med høyest poengsum kalles AS som er nummer én i gruppen og har en score på elleve poeng, så kommer de tre som har en score på ti poeng, så kommer nummer tolv, også kjent som kongen verdt fire poeng, er hesten verdt tre poeng og tilsvarer nummer elleve, jekkene er verdt to poeng og bærer nummer ti i hver gruppe. Logisk brevet som har mer poeng vil være vinneren hvis og når den populære gruppen.Vi vil nå vise kortene som ikke har noen poeng, men tjener til å vinne kampen så lenge det er større enn vår motstander. Nummer to, fire, fem, seks, sju, åtte eller ni har ingen poeng vil derfor være de første bokstavene for å riste av tidligere.

Når du har tre kort av Brisca vil vi angripe med brevet som de fleste mener å være mer vellykket når vinne. Vel vet du alt du måtte vite for å spille Briscola og kan bli kjent med de spillene vi har for deg, helt gratis og online!
Prøv å søke andre spill
Kommentarer Games