caillou

Caillou spill
andre Caillou spill
Caillou spill

Caillou spill

Caillou er en fire år gammel gutt som begynner å oppdage verden rundt seg ved å legge til et snev av sin store fantasi, også alltid du har en forsikring om at noe ille vil skje fordi deres foreldre og besteforeldre omsorg for både ham og henne lillesøster.

Takk til fantasien din hver dag lever et nytt eventyr basert på en hverdagslig situasjon der innbiller seg noe helt annet enn hva som faktisk lever. Selv om han vet perfekt skille mellom opplevelser av sin fantasi og den virkelige verden, ofte nedsenket både i historien til å glemme den virkelige verden, men best av alt er at den er i stand til å dra ham til hans søster og hans venner å leve utrolige eventyr.

Nå kan du fortsette å lære med Caillou spille morsomme spill hvor du også kan oppdage en ny verden som til nå ikke var klar, også kan forbedre din evne til å huske eller maling, noe som gir liv med farger som en proff til mange bilder av serie. Spill Caillou tog og mange flere ting som du kan finne i din vei gratis og online PC. La de små fortsette å nyte eventyrene til denne lille tegnet på vår hjemmeside!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games