call of duty

Call of duty spill
andre Call of duty spillUnity 3D
Garry's Mod free
40%
Unity 3D
Pop Livet
50%Call of duty spill

Call of duty spill

Call of Duty er definitivt en av de star fantastiske skyttere hvert år, Activision hånd vi kan leve med denne sagaen alle slags situasjoner. Siden finner i skyttergravene fra andre verdenskrig til en futuristisk krig, gjennom den kalde krigen.

Vi vil i huden av en modig soldat i viktige øyeblikk i historien for å stoppe fienden som truer verdensfreden, vil vi møte aksemaktene i 1942 eller russerne for å unngå en atomkrig. Vi må også stoppe invasjonen av Russland til USA og Europa, sikkert oppgaven vil ikke være lett, og vi må oppfylle ulike oppdrag, men alle med dette målet i tankene.

Vi vil ha et stort arsenal av våpen og kjøretøy som maskingevær, snikskytterrifler, pistoler, hagler, granater, miner, bevegelsessensorer, stridsvogner, fly, droner og mer. Bruk alle dine mål fordi hver kule teller og skjebnen til verden er avhengig av en håndfull menn som risikerer livene sine.

Nyt disse minispill som vi har oppnådd, slik at du kan tilbringe store øyeblikk av underholdning basert på de store titlene i serien Call of Duty Advanced Warfare, Call of Duty Ghost eller Call of Duty Black Ops i alle sine versjoner.


Kommentarer Games