canyons

Canyons spill


Canyon
Canyon
Meteorregn
Meteorregn
Ranet egg 2
Ranet egg 2
Laser kanon
Laser kanon
Storm Winds
Storm Winds
Spidde 3
Spidde 3
Gary sint
Gary sint
Angry Mario
Angry Mario
Angry julen
Angry julen


andre Canyons spillSpongeBob: boble
SpongeBob: boble
Gunburger
Gunburger
Rotteangrep
Rotteangrep
Hellige spyd, 2
Hellige spyd, 2
Knuse zombier
Knuse zombier
Pokémon Buba Boom
100%Canyons spill

Canyons spill

De første våpen vises i middelalderen og ble brukt i Midtøsten, så kan sees i Europa i gjenerobringen av den iberiske halvøya eller i England med hundreårskrigen. De fortsatte å modernisere for å bli en meget dødelig våpen, de fleste dødsfall i andre verdenskrig var på grunn av våpen. Selv om det ikke var lett å kontrollere dem og flytte dem i kamp det var vanskelig og måtte stå å skyte, så du måtte velge plasseringen på forhånd for å skyte dine fiender. Et annet handicap var tiden som gikk tapt i lade og antall personer som skal være klar over canyon som det betydde færre soldater i frontlinjen av krig. Alt dette ble forbedret i senere versjoner av canyon med nye forbedringer som endte med alle problemene.

På samme måte som du må plassere artilleri på slagmarken, må du også beskytte den mot fiendens tropper etablere et godt fôr. Du trenger også å distribuere dine egne tropper på slagmarken bak rekkevidden av din kanon, ellers kan påvirke dine menn og lider store tap.

Mens alt dette endres hvis stedet for kommanderende er en del av pistolen mannskap, som du må lade tunge kuler og tar sikte på mål for å bli ødelagt. Korriger avvik og bestemme avstanden til målet er litt komplisert, spesielt hvis du er på en slagmark der hvert sekund teller og situasjoner endre på et øyeblikk. Flere vanskeligheter ville finne når de begynner å bli brukt i sjøkrig, siden bevegelsen av bølger gi dem vanskeligere, inntil dette var løst. Sink et fiendtlig skip var betydelig enklere med hjelp av våpen, er grunnen til flyttingen til dette området.

Her kan du bruke kanonen til mange oppdrag der du vil være nødvendig mål og ønske om å gjøre mest skade med et enkelt prosjektil. Gjennomfører maritime kriger og synker piratskip, skyte zombier med denne tunge våpen, og bruke den til å blåse opp visse skapninger til et bestemt mål. Uansett hva du velger å henvise bildene godt og oppnår målet for hvert spill.


Kommentarer Games