captain America

Captain America spill


Captain America vs bugs
Captain America vs bugs
Captain America
Captain America
Den nye Captain America
Den nye Captain America
Captain America Dr.
Captain America Dr.


andre Captain America spillVidunder kamper
100%
Slåss med Avengers
Slåss med Avengers
4th July Hidden Numbers
4th July Hidden Numbers
Nye superhelter
Nye superhelter
Multi-spill 4 juli
Multi-spill 4 juli
Marvel: Avengers
Marvel: Avengers
Super Hero Squad: kart
Super Hero Squad: kart
Unity 3D
Captain Tsubasa
Captain Tsubasa


Andre gratis spillBallistica
Ballistica

Captain America spill

Captain America spill

En av de mest elskede superhelter av allmennheten er Captain America. Denne helten nyter stor suksess siden starten før det ble for lang tid, lederen av Avengers. Det har vært gjenstand for mange TV-serier og filmer som Captain America Winter Soldier eller som vil komme snart, Captain America borgerkrigen. I figuren er ledsaget av en hærskare av fans avhengige av sine opplevelser og ivrige etter å se noen nye. Hvis du er en av dem, må du være svært oppmerksomme på denne kategorien hvor vi henter de spillene du har som hovedperson og de som kommer.

Hans historie begynner i andre verdenskrig, hvor en av forsknings divisjoner av tyrannen Hitler, kalt Hydra, har blitt gjort med kraften av en dødelig våpen i stand til å endre løpet av krigen og fortsette kommandoen over hæren nazist. Mot dette, vil den amerikanske hæren gjennomføre utviklingen av et program for super soldater som helten vår, Steve Rogers, presenteres som en frivillig. Nazi hær er ikke fremmed for planene til amerikanerne og angrep på den tiden anlegget der prosjektet ble gjennomført og dreper alle forskere. Dette betydde at de ikke utføres flere kreasjoner av supersoldater og den eneste som gjennomgikk denne praksisen var Steve. På den tiden født Captain America.

Vår superhelt er høyt anerkjent av sin kjole basert på utformingen av USAs flagg og sin signatur våpen og skjold. Smi sitt skjold var spesiell fordi den er smidd med sterkere materiale kalt vibranio det som ble funnet i en meteoritt. Spear skjerme sine fiender, foruten å ha overmenneskelig styrke, gode ferdigheter med skytevåpen. Med alle disse ferdighetene vil utføre sitt oppdrag for å stoppe denne onde organisasjonen, hvis motto er "Skjær et hode, og i stedet vil forlate to", som han grunnla howler kommandoen. I denne kommandoen soldater med gode ferdigheter som Hydra vil kjempe for å befri verden av denne onde vil delta.

Nå kan du utføre eventyrene til Captain America med med disse fantastiske spill for barn og voksne. Hjelp superhelt i sin nye jobb, og for å redde verden igjen en forferdelig trussel. Du kan også omstrukturere vår helt kostyme hvis du er lei av å se alltid den samme. Nyt alle online spill Captain America og bli hans uatskillelige assistent.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games