Clash of Clans

Clash of Clans spill


Unity 3D
Clash of Clans Online
Clash of Clans Online
Spider Clash of Clans
Spider Clash of Clans
Clash of Clans kort
60%
Clash of Clans kort
Clash of Clans flash
100%
Clash of Clans flash


andre Clash of Clans spillClash Royale: Tetris
33%
Mobile Legends
100%
Mobile Legends
Unity 3D
Game of Thrones online
Game of Thrones online
Som du vet Royale Clash
50%
Clash Royale Online
92%
Clash Royale Online
Unity 3D
Kister åpnings Clash Royale
100%
Clash Royale: Letter
40%
Mahjong Clash Royale
40%


Andre gratis spillClarence
Clarence

Clash of Clans spill

Clash of Clans spill

Clash of Clans er et spill av mobil og tablet laget av selskapet Supercell, også kjent for å være skaperne av Clash Royale kan anses som en spin off av Clash of Clans. Det er et spill som har fått mange suksesser og fikk raskt å bli nummer én i Itunes nedlastinger and Play Store. Spillet er å skape en landsby, der det viktigste bygningen er rådhuset. I tillegg vil du ha til å bygge hytter utbyggere og mange andre bygninger for å ri byen din. viktig del av spillet er å få mynter, så du trenger for å lage gullgruver og forbedre de fleste, pluss et lager for å hente den. En annen av de viktigste elementene er eliksir og har også å skape samlere og steder å lagre dette stoffet. Noen aktiviteter vil be eliksir og andre valutaer så du bør alltid ha nok av både å lykkes. Ikke glem å lage din hær og du vil være ansvarlig for å forsvare landsbyen din og angripe dine motstandere, jo mer morsom del av spillet.

Som vi sier i dette spillet kan du besøke landsbyene av andre spillere og bruk din hær for å ødelegge det helt, hvis du lykkes du vinner en belønning, og du kan stash kopper, og Clash Royale. Du må fortsette å forbedre dine bygninger og din kommune for å låse opp nye bygninger og nye krigere til å bli med hæren din. I tillegg Clash of Clans er tilbake på alles lepper for hans siste store oppdateringen som kan gjøre en båttur på nettet og kjempe andre spillere måte. I denne nye spillmodus, vil en spiller ha ansvaret for å forsvare en landsby, og den andre blir nødt til å ødelegge det. Denne nye oppdateringen har gjort mange spillere som hadde forlatt spillet har returnert til å nyte en ny måte å spille.

På våre nettsider kan du finne morsomme spill som er en versjon mer eller mindre lik, det originale spillet av Supercell. Lag landsbyer har spill som Clash of Clans Scratch Edition, som er veldig lik den opprinnelige. Du har også tegn basert på deres kortspill som spill, flash Klaner Klaner av Spider Clash of Clans. Disse vil være å legge til nye spill, men med en annen tittel, er en god versjon av den opprinnelige.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games