gratis Clash Royale Spill

gratis Clash Royale Spill

Velg din favoritt-kort, lage dekk og angripe dine motstandere i arenaen av Clash Royale. Få de episke, legendariske, vanlige eller spesielle kort som åpner kister. Forsvarer motsatte kongen og busting tårnene før de gjør du.

Clash Royale SpillGratis Clash Royale: Tetris Spille
100%
Clash Royale: Tetris
Gratis Clash Royale Legendary coffers Spille
Clash Royale Legendary coffers
Unity 3D
Gratis Kister åpnings Clash Royale Spille
100%
Kister åpnings Clash Royale
Gratis Mahjong Clash Royale Spille
60%
Mahjong Clash Royale
Gratis Clash Royale å male Spille
Clash Royale å male
Saga
Gratis Hvem er hvem? Clash Royale Spille
Hvem er hvem? Clash Royale
Gratis Clash of the Legends Spille
Clash of the Legends
Gratis Clash Royale Online Spille
91%
Clash Royale Online


+ Clash Royale SpillGratis Clash of Clans Flash Ver.2 Spille
Clash of Clans Flash Ver.2
Gratis Mobile Legends Spille
100%
Mobile Legends
Unity 3D
Gratis Clash of Clans Online Spille
Clash of Clans Online
Gratis Clash Royale: Letter Spille
100%
Clash Royale: Letter
Gratis Spider Clash of Clans Spille
Spider Clash of Clans
Gratis Battle for the Galaxy hack Spille
Battle for the Galaxy hack
Gratis Clash of Clans kort Spille
75%
Clash of Clans kort
Gratis Clash of Clans flash Spille
100%
Clash of Clans flash
Gratis Ice Age: Clash of Worlds Spille
Ice Age: Clash of Worlds

Clash Royale

Clash Royale Spill

Hvordan spille Clash Royale gratis, ingen nedlastinger

Clash Royale er en populære mobilspill som gir hoppe til online minispill. Du kan nå nyte de beste slagene med din favoritt dekk på våre nettsider. Dersom du ikke vet dette spillet, forklarer vi kort hva det er. Det er en tradisjonell krig av bokstaver der du kan opprette en kortstokk med 8 kort. Man har totalt 10 eliksir, og hvert kort har en kostnad på eliksir når det støpes. Etter hvert som du avanserer gjennom spillet går opp gjennom sanden, får briller, og du vil låse opp nye kort som kan røre deg i kister. Du starter hvert med 4 bokstaver, et beløp på eliksir og 3 tårn, to på sidene og et senter som vil være konge. Angripe rivaliserende tårnene for å gjøre dem falle og tjene flere tårn har kastet. Hvis du har kastet din rival to tårn og to andre, men det er kongen som vinner ved å automatisk bli kastet alt.

Det finnes flere typer kort: normal, spesielle, episke og legendariske. Den legendariske episk og er vanskeligere å oppnå, mens de to andre kan røre deg i hvilken som helst type hette., Mot mer bli bedre, og du kan bruke dem til nivå opp kortene. Nå for de forskjellige typer kister: trekister som gir det spillet hver 4 timer og hvor knapt finne episke og legendariske kort, men det er ikke umulig; kister av sølv, er oftest forlate når du vinner et spill; den gylne brystet er en annen kister ofte forlate mye å vinne kamper; magi bryst, meget vanskelig å oppnå, og som øker sjansene for å tegne en legendarisk; super magi brystet, har mye av gull og en rekke mulighet for at du berører noe godt; legendariske brystet, er den mest vanskelig å se, bare inneholder en legendarisk kort av noe sand.

Her finner du de beste online spillene Clash Royale for moro du ut av tankene dine uten frykt for å miste kroner eller mister sand. Ha det gøy med morsomme spill Mahjong med kort Clash Royale, puslespill og spill Clash Royale Online. Du kan finne og spille mange triks (cheats) og nye dekk, i tillegg til å spille spill hacks blant mange andre ting. Ikke gå glipp av det beste av Clash Royale på våre nettsider!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games