cricket

Cricket spill
andre Cricket spillDoraemon baseball
Doraemon baseball
Baseball 17
Baseball 17


Andre gratis spillBart ønsket
Bart ønsket

Cricket spill

Cricket spill

Cricket, cricket eller engelsk, er en sport der to lag av elleve spillere som spilte på en gress felt dimensjoner som ligner på den som vender fotball. Formen er som en ellipse og gjenstander for å spille et balltre og en ball. Det er en sport med opprinnelse i England og spilles det meste i dette område og de med engelsk historisk tradisjon som India og tilgrensende territorium som gjorde opp den gamle "britiske India» (Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh, Nepal, etc.) i hvilken det er en masse sport.

Reglene for dette spillet er litt komplisert å forklare, men kan oppsummere kort som er en slags baseball hvor det rører prøve å kaste ballen så langt som mulig å score kjører. Motstanderlaget må hindre dem fra å gjøre mange løp og prøve å eliminere motstanderlaget hitters. Det finnes to typer konkurranser: førsteklasses og Test kamp cricket er internasjonale kamper.

Selv om det er en stor tradisjon for cricket i andre land hvis det sprer seg og det er fans av denne sporten til alle hjørner av verden. For dem har vi laget denne kategorien der du kan starte deg i cricket og gjør du starter med reglene. Vi har mange cricket spill for barn, internasjonale cricket kamper som VM og mange flere spill og gratis online cricket for deg.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games