diamanter

Diamanter spill
andre Diamanter spill

Andre gratis spill
Diamanter spill

Diamanter spill

Diamanter er en av de mest verdifulle edelstener i verden, i tillegg til den tøffeste i stand til å kutte nesten ethvert materiale. Disse edelstener er dannet inne i jorden i flere tusen år, så det er så sjelden å finne de har en stor pris.

Bli den dristigste gruvedrift etter diamanter i verden, først må du finne en beta i å etablere meg. Hvis du finner diamanter på overflaten absolutt inne vil det bli mange flere, grave dypt og forsterker propping tunneler for å unngå skred.

Du må også ta med diamant for å selge, kan dette være farlig som å være noe så verdifullt må beskyttes mot tyver. Utleie sikkerhetsvakter og forbereder en helt sikker enhet for alle våger å prøve å rive deg av, hvis de prøver det betale dyrt. Hvis du kan selge diamanter kan du bli den neste millionær og trekke seg tilbake fra verden av gruvedrift for alltid.

Nå kan du spille en rekke spill som viktigste karakter vil være diamanter. Bejeweled er et av de mest anerkjente spill i denne kategorien hvor du må samle ulike fargede diamanter, puslespill stil. Ikke gå glipp av disse fantastiske spill online kan du nyte online gratis måte.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games