diego

Diego spill
andre Diego spillDiego traktor
Diego traktor
Race Tegneserier
Race Tegneserier


Andre gratis spillStar wars Lego
50%
Star wars Lego
Verden av lego
100%
Unity 3D
The Avengers Lego
80%

Diego spill

Diego spill

Diego fetter Dora the Explorer og er lidenskapelig opptatt av dyr. Han ønsker å spille med oss ​​de mest fantastiske og morsomme spill av sagaen Diego. Som sin fetter, har sin egen tegneserien på TV rett Go, Diego, Go!. Det vil utforske jungelen ledsaget av hans uatskillelige dyr som vil hjelpe deg å overvinne alle hindringer.

Diego er en gutt med veldig klare ideer, ønsker god for alle, og elsker å hjelpe dyr i nød å reise med sine redningsmenn og redde alle dem som trenger din hjelp. Det vil gå dypere inn i jungelen for å hjelpe dyr som er disorientated på grunn av krypskyttere.

Hvis du liker å male, kan du også gjøre det i et spill der ute Dora the Explorer og Diego Boots i jungelen. Farger med de fargene du liker og skrive det ut hvis du likte. Kanskje du har lyst til å kle Diego og endre utseendet, som alltid bærer de samme klærne. Hvis du foretrekker action, ikke nøl med å ri redningsplan for å reise til Antarktis hvor pingvinene trenger din hjelp. I en annen av hans eventyr, vår venn Diego glipp av bussen for å gå på skole og bli tvunget til å bruke skateboard for å komme til skolen i tide. Reisen er enda mer komplisert når du avanserer.

Dette er noen av de opplevelsene du kan leve av søskenbarnet til Dora the Explorer, også søker sin plass blant barn. Hvis du liker tegninger premien, kan du ikke gå glipp av Go, Diego, Go fordi den har en veldig lignende tema som du kan fortsette å lære både engelsk og spansk. Grave i denne jungelen online med Diego og conseguiréis store ting sammen!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games