Digimon

Digimon spill
andre Digimon spill

Andre gratis spill
Digimon spill

Digimon spill

Uvisst en gruppe barn blir transportert til en digital verden, er denne nye verden befolket av vesener kalt Digimon. Noen av disse vesener er aggressive eller onde og prøver å drepe barna, men da deres Digimon følges ser ut til å beskytte dem.

Hver av disse følges passer personligheten til hvert barn, slik at de er svært forskjellige fra hverandre. Men mest fantastiske av disse monstrene er at de er i stand til å utvikle seg og bli kraftigere hvis barn ber om det eller trenger.

Disse barna ut på en reise for å finne veien hjem, hvor de vil møte utallige fiender. Siden profetien sier at barna er valgt for å eliminere den onde av den digitale verden, noe som onde ikke kan tillates under noen omstendigheter. Selv noen av disse fiendene er så kraftige at de vil ha under hans kommando en hel hær av monstre er villige til å rette seg etter deres ønsker uten å nøle. Dersom barn skal overleve og vende hjem de blir nødt til å kjempe for det.

Verdens Digimon er allerede på vår hjemmeside og har samlet alle spillene om dette temaet i denne kategorien, slik at du ikke går glipp av noen av de som er tilgjengelige. Digimon suksessen førte dem til plattformer som GBA, Nintendo DS og 3DS, PS3, etc. og nå har du i din PC online og gratis. Nyt eventyrene til disse søte skapninger og deres eiere og komme unna med det onde i den digitale verden!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games