Disney Mickey Mouse

Disney Mickey Mouse spill
andre Disney Mickey Mouse spill


Disney Mickey Mouse spill

Disney Mickey Mouse spill

Tegnet som definerer Disney og dens ubestridte stjerne i mer enn 80 år siden er absolutt Mikke Mus, denne søte musen har vunnet kjærlighet av millioner av mennesker rundt om i verden i generasjoner.

Han har deltatt i en rekke filmer og TV-spill, hvor han var både hovedpersonen og sekundær karakter. Vi så på filmer som viser tradisjonelle fortellinger som Jack og bønnestengelen, mens andre ga liv til en ny historie og fantasy hvor han var lærling magiker neglisjert det magiske blir tatt svært lett.

En av de mest kjente spillene til dags dato har vært Epic Mickey, i dette spillet er fanget av en bok av magikerens hus og tatt med til en verden helt mørkt blekk. I den er fanget som de glemte Disney-figurer og Foghorn Livorno alt for gitt hater de fattige Mickey å være favoritt folk. Det er derfor vår karakter det burde hjelpe retur farge til dette glemt verden, og for å vise de andre karakterene som ikke har glemt dem.

En verden av Mikke Mus og vennene hans ikke ville være uvitende om mini-spill og er hovedpersonene i mange av dem. Det er derfor vi har laget denne kategorien på siden slik at du ikke går glipp av noen at vi har tilgjengelig, og de som kommer i fremtiden, fordi Mikke aldri gå ut av stilen. Spill coloring sider Mikke Mus, spille fotball og andre idretter, levende opplevelser både i deres verden og i andre som vil transportere deg som Mario Bros, og mange flere ting som du kan leve med vår favoritt musen. Ikke la Mickey alene i disse nye opplevelser som vi bringer så fri og på nettet for din PC!


Kommentarer Games