gratis Doom Spill

Del

Gratis Doom 2D Spille
Doom 2D
Legg ut på et nytt eventyr fullt av action ...
Unity 3D
Gratis Doom Spille
Doom
Doom er et skytespill i første person med en oppdiktet ...
Gratis Doom 3d Spille
Doom 3d
romvesener har invadert jorden og menneskeheten ...
Gratis Doom Patrol Spille
Doom Patrol
skipet ditt har landet på en av basene i din bedrift ...


+ Doom SpillGratis Cross Fire: shots Spille
Cross Fire: shots
nådeløst skyte terroristene som ønsker ...
Gratis Call of Duty: War flash Spille
Call of Duty: War flash
ha en god tid å spille dette spillet av krigen ...
Gratis Doom forge Spille
Doom forge
doom smi en strategi slåssespill hvor du må styre ...
Gratis Tomb of Doom Spille
Tomb of Doom
Å kjøre en cowboy og er tapt i katakombene, ...
Gratis Regelmessig show: dance of doom Spille
Regelmessig show: dance of doom
flott plattform eventyrspill hvor du må unnslippe ...

doom

Doom Spill

Hvordan spille doom gratis, ingen nedlastinger

Doom er en spillserie som grep millioner av spillere fra hele verden. Historien forteller om eventyrene til en Marine som er i stasjonen Phobos, en måne av Mars, da en feil i et av forsøkene utvikles skaper en portal til helvete. Ham ut mange demoner og onde ånder begynner å gripe likene av andre marine, noe som vil gjøre dem om til zombier. Den eneste overlevende vil være deg, og du må kjempe deg gjennom fiendens å overvinne de ulike nivåene. Med Doom ble født mange aspekter som preger kamper FPSS. I dette spillet Doom 2 ville følge, noe som ville være en fortsettelse av historien om det første spillet i serien. Doom 3 vil deretter bli lansert med en ny historie som ikke har noe å gjøre med den opprinnelige.

Etter en lang periode med hvile, har i år tilbake til de store plattformer (PS4, Xbox One, PC) En ny versjon av Doom. Det er ikke en videreføring av Doom 3, men vil heller ikke omskrive historien som var forgjengeren. Dette spillet vil være svært forskjellig fra de andre, men vil fortsette med sin spilling i første person. Fjernet terror sekvenser har blitt erstattet av mer action. Du må fortsette å konfrontere demonene og du kan nyte en fantastisk online modus du spiller med mennesker over hele verden.

For fans av denne serien av spill, har vi utarbeidet denne delen med de beste Doom spill som er på nettverket akkurat nå. Med dem kan du friske opp ventetiden inntil ankomsten av den nye Doom og huske de store øyeblikkene som du levd med tidligere titler i serien. Vær forberedt på å gjennomføre dette eventyret i første person og kjempe mot onde demoner som har kommet med ødelegge menneskeheten. Er du klar til å leve et eventyr av dette nivået?
Prøv å søke andre spill
adivina.io adivina quien es quien online

Kommentarer Games