gratis Dora Spill

gratis Dora Spill

Dora the Explorer har tusenvis av opplevelser som finner sted med sin venn Boots, kart og ryggsekk uatskillelige. Du må hjelpe Dora til å krysse byen å overvinne hindringer. La barna tilbringe en morsom tid med Dora, lære engelsk mens du nyter.

Dora SpillGratis Dora utforskeren og diego Spille
Dora utforskeren og diego
Gratis Dora the Explorer Pirate Spille
Dora the Explorer Pirate
Gratis Dora havfrue Spille
50%
Dora havfrue
Gratis Gre real explorer Dora Spille
Gre real explorer Dora
Gratis Barbie n Dora Spille
Barbie n Dora
Gratis Dora the Explorer gomilandia Spille
Dora the Explorer gomilandia
Gratis Dora Sminke boots Spille
Dora Sminke boots
Gratis Dora lage deilig iskrem Spille
Dora lage deilig iskrem
Gratis Dora atv Spille
Dora atv
Gratis Hvem drikke mer juice? Spille
Hvem drikke mer juice?
Gratis Make Dora the Explorer: spa Spille
Make Dora the Explorer: spa
Gratis Dora the explorer Spille
Dora the explorer
Gratis Dora the Explorer på scenen Spille
Dora the Explorer på scenen
Gratis Make Dora the Explorer Spille
Make Dora the Explorer
Gratis Dora og Lake skilpadder Spille
Dora og Lake skilpadder
Gratis Romdrakt Dora the Explorer Spille
Romdrakt Dora the Explorer
Gratis Dora ser gjenstander Spille
Dora ser gjenstander

dora

Dora Spill

Hvordan spille dora gratis, ingen nedlastinger

Lek og lær med Dora! Følger med denne vakre unge oppdagelsesreisende, Dora 7 år gammel, og kjæledyret ditt, Botas (en lilla apekatt 5 år gammel, trofast følgesvenn) i noen av sine reiser og lever et veldig berikende og lærerikt eventyr!. Denne serien er født for preschoolers hvor de vil lære leksjoner med Dora modig og tiden vil være å lære språk, den engelske versjonen spansk Dora lærer ung og spansk og latinamerikansk lærer engelsk.

Selv om disse to modige eventyrere videre med hjelp av et kart, men ikke nok til å nå det endelige målet, så ikke glem å hjelpe dem i deres søken etter tapte gjenstander, eller at de har mistet, men også må du gå gjennom noen hindring eller noen hindring i veien, og til slutt finne disse gåtefulle gjenstander. Vi trenger også å hjelpe dem å overvinne alle typer utfordringer som vil vises til dem når de går videre eventyrene til Dora og Boots. Du må være forsiktig med Swiper reven, som er skurken i serien og alltid ønsker å stjele gjenstander Dora og Boots må fullføre sitt oppdrag. Til denne gjengen blir med dem noen ganger Diego kusine Dora stjerne i sin egen serie kalt Go, Diego, Go!

Bortsett fra sine oppdrag alltid med Botas, vi Dora spill som vil bli nedsenket inn i nye verdener som ikke kontrollerer også, så han trenger din hjelp. Dora trene barnepike barnet omsorg, Dora omgjort til en havfrue, kjøkken med Dora, Dora lege og mange flere. Dora verden kommer til nettverk online måte for mindre holde læring med disse fantastiske spill.Kommentarer Games