dumbo

Dumbo spill
andre Dumbo spill

Andre gratis spillRambo
Rambo
Dumgolf
Dumgolf
Dum Test
Dum Test

Dumbo spill

Dumbo spill

Den animerte film, Dumbo, er en av de første klassiske av Walt Disney Pictures. Historien er basert på historien om Helen Aberson som bærer samme navn som filmen. Faktisk, det opprinnelige navnet på Dumbo er Jumbo Jr., men hans store ører gjøre andre gjør narr av ham ved å kalle ham på denne måten. Filmen forteller historien om Dumbo i sirkuset, hvor hans mor bodde og sett låst til å gjøre en rekke klovn som ikke likte. Historien dreier seg sprø idé Dumbo å fly og som vi endelig få med hjelp av sin venn og beskytter Timothy, en mus. På slutten av filmen ser vi som Dumbo utnytter sin flotte og særegne ører å fly ut og få berømmelse og anerkjennelse av sirkuset verden.

Dumbo suksess har ledet ham til å bli remastret på mange anledninger til den sekstiende jubileum av lanseringen. Det var snakk om en oppfølger til rett Dumbo 2, men ble til slutt avlyst. Likevel Dumbo elefanten Disneys mest anerkjente av all tid, med en fin historie som etterlater oss en fin moral er at selv dine feil kan ta noe og gjøre det noe bra.

For denne anerkjennelsen, har vi opprettet en kategori der du kan spille mange spill Dumbo online. Blant dem finner du Dumbo i sirkuset, Dumbo fargelegging, puslespill flyr Dumbo med sine venner, osv Du kan nyte dem alle uten å laste ned noe, nyter elefant gratis.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games