dyr

Dyr spill


Ekorn
Ekorn
Dyr
Dyr
Xnail
Xnail
Tak
Tak



Dyr spill

Dyr spill

Dyr er en viktig del av verdens folk og må tas i betraktning. Mange av dem, å være i naturen, kan se etter seg selv og ikke trenger hjelp av mennesker. Andre som innenlands eller gården hvis du trenger å ta vare på en person, og på våre nettsider, som vil være deg.

Vi fant noen store som elefanter eller hvaler, mens andre er veldig liten som Hummingbird. Hver av disse menneskene har blitt genetisk forbedret seg gradvis over århundrer og årtusener å bli de artene som er i dag, har disse endringene aktivert dem til å overleve utvikle ferdigheter som gir dem en fordel i habitat.

Noen har utviklet klør eller Gift stingers å angripe sine byttedyr, mens andre har utviklet systemer fortielse å blande med miljøet, og at rovdyr ikke kan finne dem. Hvert dyr er unik, og selv om det er noen likheter alle har sine egne særtrekk som skiller dem fra resten, noe som gjør alle dyrene vet at det er en prestasjon fordi selv i dag nye arter blir oppdaget.

Stell og helbrede dyr vil være en av de hyppigste aktivitetene i våre spill, der du må komme inn i huden av en omsorgsperson zoo, veterinær, etc. I mange trenger for å håndtere dyrene selv i mange eventyr sammen vil du ha til slutt lykkes. Prøv våre spill og gratis dyr på PC-en din og ta kontroll over disse søte skapninger!


Kommentarer Games