elena fra avalor

Elena fra avalor spill


Elena of Avalor paint
Elena of Avalor paint
Bade Elena av Alavor
Bade Elena av Alavor
Elena of Avalor Dress Up
Elena of Avalor Dress Up


andre Elena fra avalor spill





Andre gratis spill



Kle opp John Cena
Kle opp John Cena
Siegius Arena
Siegius Arena
Elephant drift
Elephant drift

Elena fra avalor spill

Elena fra avalor spill

Elena fra Avalor, Elena of Avalor i sin opprinnelige engelske tittelen, er den første Latina prinsesse Disney World kommer til den lille skjermen som en serie og animasjonsfilm. Serien foregår januar l samme univers av den lille Princess Sofia og deres historier er koblet sammen. Elena, ble fanget i en magisk amulett lang og Princess Sofia som ville redde henne og ville slippe.

Ellen fra Avalor, er en tenåring som så hans liv endres når en trollkvinne låst henne nå etter å få slå den onde, må du møte en større utfordring, til å styre sitt rike. Med bare 16 år, må møte i oppdrag av styrende regionen, men vil ikke være alene, vil ha flere råd for å hjelpe deg å ta avgjørelser. Dette rådet består av hennes besteforeldre, hennes fetter Esteban kansler og hennes venn Naomi. I tillegg har den også hjelp av sin yngre søster Isabel og hans venner Matthew og Gabe. Andre rådgivere vil Zuzo vår venn Elena, en ånd av et dyr, og Jaquins, en bevinget jaguar som vil veilede og støtte den unge dronning Elena fra Avalor.

Dette er de generelle funksjonene i den nye Disney-serien som hadde premiere nylig, og som vil forlate en film som snart kan se hele på spansk. I tillegg har det vært mye varehandel rundt dette nye prinsesse som håndleddet eller forkledning blant mange andre ting relatert til sine karakterer. Naturligvis, de kunne ikke gå glipp av spill og minispill som vil forlate eventyrene til Elena og hennes venner.

På våre nettsider kan du allerede finne en hel seksjon viet til Ellen fra Avalor og alle rundt denne nye Disney prinsesse. Du kan ta en spa Elena, vet du resten av Disney prinsesser, ta vare på sine bevingede venner slik at de ikke er skitne, og mye mer. Disse våre selvlagde spill som maling, matchende puzzler kort eller vil delta. Begynner å fordype deg i Avalor med sin dronning og de andre hovedpersonene i serien. La deg rive med av den magien som bringer den første Latina prinsesse Disney!




Prøv å søke andre spill



Kommentarer Games