gratis Fireboy og watergirl Spill

Del

Saga
Gratis FIREBOY og Watergirl 4: The Crystal Temple Spille
FIREBOY og Watergirl 4: The Crystal Temple
Spill opplevelser FIREBOY og Watergirl, ...
Saga
Gratis FIREBOY og Watergirl 3: The Ice tempel Spille
FIREBOY og Watergirl 3: The Ice tempel
I dag tilbyr vi et spill FIREBOY og Watergirl ...
Saga
Gratis FIREBOY og Watergirl umulige utfordringer Spille
FIREBOY og Watergirl umulige utfordringer
Hvis du liker nesten uoverstigelige utfordringer, ...
Saga
Gratis Fireboy loves Watergirl Spille
Fireboy loves Watergirl
Det er sant som de sier at motsetninger ...
Saga
Gratis Fireboy and Watergirl in The Foresy Temple Spille
Fireboy and Watergirl in The Foresy Temple
Overgår FIREBOY og Watergirl utfordringer ...

fireboy og watergirl

Fireboy og watergirl Spill

Hvordan spille fireboy og watergirl gratis, ingen nedlastinger

FIREBOY og Watergirl er en fabelaktig gratis nedlasting uten kooperativt spill. Dette ble etterfulgt av mange andre til å nå FIREBOY og Watergirl 5. saga fem minispill der du styrer til denne merkelige paret sammen nivåer vinne alle hindringer. I prinsippet er spillet laget slik at du spille to spillere, en til å kontrollere brann og en annen fyr jenta vann. For å oppnå dette, er hver tildelt navigasjonsknappen eller piltastene (A, W, S, D). Du kan imidlertid spille en person som kontrollerer både dukker, vekslende mobilitet av enten eller gjøre begge deler på en gang.

I disse eventyrene må du bruke begge tegn til å nå finalen. For å åpne dører du må aktivere knappen mens de andre passerer og fortsetter å åpne døren med knappen på den andre siden, slik at andre kan passere. På den måten vil trenge å samle juveler, hver sin egen som vil bli markert med fargen på hver karakter (rød og blå). Vann områder kan drepe gutten brann og omvendt, vil områder med brannvann drepe jenta. På den annen side, det er farlige områder for både, som bør unngå dem ikke å dø i forsøket. Spillene er sammensatt av ulike nivåer til du kommer til siste og fullføre spillet.

Foreløpig forbereder han å treffe 6-light FIREBOY og Watergirl definitivt et spill etterlengtede av fans av denne serien av minispill som er alle raseri. Av disse grunner, bestemte vi oss for å lage bestemt kategori som legge inn alle spillene til disse to sympatiske karakterer. Ikke bare har de offisielle spill, som det er foreløpig bare fem, men mange andre som har kommet som følge av inngrep i en verden av flash spill FIREBOY og Watergirl. Hvis du ønsker å holde seg oppdatert på den siste i denne serien av spill, kan du ikke gå glipp av oppdateringene som kommer denne kategorien, vil du gå glipp av det?.
Prøv å søke andre spill
Kommentarer Games