forskjeller

Forskjeller spill


Jule forskjeller
Jule forskjeller
Forskjeller i VM
Forskjeller i VM
Zombie hoder
Zombie hoder
Kontanter ekspert
Kontanter ekspert
BFG: 6 feil
BFG: 6 feil
Mj rose
Mj rose
Sonic x
Sonic xForskjeller spill

Forskjeller spill

Finn endringene mellom to nesten identiske scener er noe veldig vanskelig, for at du legger all din oppmerksomhet på de to bildene som må finne forskjeller. Temaene som vi kan finne disse likhetene er variert, finne noen tegnefilmer som Ben 10, Sponge Bob eller Dora the Explorer.

Vi kan også finne disse feilene i scener fra kjente filmer som Ice Age, The Incredibles eller Superman blant andre, hvis du husker filmene vil være mye enklere. Mens i andre tilfeller er de helt tilfeldige bilder av spesielle øyeblikk som halloween heks flyr over en by, men noe er annerledes, og bare du kan finne den.

Hvis du finner alle bugs i Halloween kan fortsatt være redningen for deg, fordi hvis vi finner dem alle vil bryte forbannelsen som vil redde verden. Hvis vi får befri verden for denne forbannelsen kan vi gjenopprette fred i ham, men for dette må vi sende inn til en reell test av mental anstrengelse som er kun tilgjengelig for noen.

Uansett motivet, må du være svært oppmerksomme på endringene oppleves av bilder av hverandre for å være raske til å finne dem. På rommet anledninger i en frist for å oppnå målet, og for å lette oppgaven kan få en ledetråd. Vi har forskjeller spill for barn og voksne, avhengig av vanskelighetsgrad. The've hardere og lettere til tider går og som du avanserer nivåer vil bli økt vanskelighetsgrad. Det er vanlig at det er 7 forskjeller i hvert bilde, men antallet kan variere både mindre til mer. Spill gratis forskjeller og ha en morsom tid viser at du er en person som ser på hver eneste detalj.


Kommentarer Games