forsvar

Forsvar spill
andre Forsvar spillUnity 3D
Garry's Mod free
40%Forsvar spill

Forsvar spill

Etter en zombie apokalypsen i New York City, har regjeringen lykkes karantene byen. Men det er fortsatt sivile og noen forskere som må forlate området smittet, så det har blitt sendt for å forsvare det punktet av utvinning fra horder av zombier prøver å ta den. Med et arsenal du må eliminere alle være døde ikke kontrollere hvem som kommer og prøver å drepe deg. Men i motsetning til vanlige zombier, noen vil kjøre raskere fordi jo lenger bly konverterer bli tregere og noen er i stand til å mutere.

Hvis du vil bli mutere til en form for mye mer dødelig zombie, så du trenger våpen av større makt eller mange kuler fordi hvis de når posisjonen sikkert drepe deg. Vi trenger å vite når du skal bruke hver type våpen for å ikke passere noen av disse monstrene, som en av dem kan drepe deg og alle overlevende. På samme måte må du være forsiktig med å skyte noen sivile som forsøker å flykte fra det infiserte området.

Dette er en av de aktivitetene du kan nyte disse spillene forsvar, men ikke den eneste. Du trenger å komme inn i huden av en hær som blir truet av den militære posisjonen til motsatt side. Du må forsvare din militær base for å unngå å miste en verdifull strategisk sted som kan gjøre deg vinne krigen. Du ønsker kanskje å angripe vakttårnet, slik at du ikke kan fortelle resten som nærmer fiendtlige soldater, så vi trenger å forsvare godt.

Spillene er en klassisk forsvarer, slik at du ikke bør gå glipp av muligheten til å spille dem. Det er også veldig enkelt siden det er gratis og du trenger ikke å laste ned noe. Hvis du har en PC, kan du begynne å nyte disse underholdende spill hvor defensive ferdigheter vil avgjøre hvor vellykket oppdraget. Glem angripe fiender, vil de komme til deg, og du må være forberedt på å forsvare din base, eller slottet tårnet. Seieren i denne krigen avhenger av deg, hva venter du på?


Kommentarer Games