fouls

Fouls spill
andre Fouls spillSlå Mål
Slå Mål
Keeper bush
Keeper bush
Straff for World
Straff for World
Spanish League 2017
Spanish League 2017
Endelig Euro 2016
Endelig Euro 2016
Straffen skudd
Straffen skuddFouls spill

Fouls spill

En av de vanligste tingene i enhver fotballkamp er utvilsomt feil, er disse straffer begått for mange grunner, men de alle utgjør en risiko for det andre laget, mot nærmere sitt mål kan være. Noen av de mest vanlige der ingen aggresjon oppstår er hender og offsidefellen, mens når to spillere lider et løp er en mer aggressiv takle.

Straff varierer avhengig av handling mot ham i noen rett og slett kaste ballen fra der den ble begått. Mens i andre spilleren kan få et gult kort, som tar sikte på å skjelle spillerens holdning fordi hvis du får to av denne fargen vil bli utvist. Dersom handlingen er virkelig alvorlig det straffes med rødt kort og automatisk motstanderen vil bli utvist, ikke bare bli utvist, men kan ikke erstattes av en annen. Kan ikke bli erstattet av et nytt team må spille hele spillet med en spiller mindre enn motstanderen.

Når feilene er i nærheten av straffefeltet, anses de farlige, som sammen med straffene er en god målsjanse, og vil kreve en barriere av spillere for å hjelpe målvakten å bøye ballen ut. Du må ta hensyn til at barriere og at spillere som komponerer hoppe for å prøve å tømme skudd. Noen ganger kan du dra nytte av er bevegelse for å prøve å lure ballen ned ned mens de hopper og overraske dine motstandere. Med eller uten barriere, vil din oppgave være å prøve det denne mangelen blir et mål for laget ditt.

Her er spillene som å praktisere disse feilene, enten i internasjonale mesterskap som Champions eller EM eller nasjonale mesterskap. Ditt oppdrag er å trene disse sanksjonene slik at når den tid kommer for en kamp kan score et mål. Feilene har forlatt imponerende mål i fotballverdenen så prøve å score et spektakulært mål som er i minnet på alle. Spill gratis spill våre feil og straffer for å bli mesteren av kampen!


Kommentarer Games