ghostbusters

Ghostbusters spill
andre Ghostbusters spill

Andre gratis spill
Ghostbusters spill

Ghostbusters spill

Ghostbusters er en amerikansk film, Ghostbusters i sin opprinnelige tittelen, som var en stor suksess på den store skjermen. I dag er det ansett som en av de kult filmene og hver film buff har måttet se denne flotte filmen. Filmen handler om eventyrene til tre parapsykologer som kjører sin egen virksomhet Ghostbusters og undersøke paranormale fenomener. For dette bruk svært avansert teknologi for å fange opp disse paranormale hendelser og bli kjente figurer, noe som gjør bedriften til en suksess. Suksessen førte til en oppfølger under tittelen Ghostbusters II (Ghostbusters II) han vil bli fjernet. Denne nye filmen var mindre vellykket enn den første, men fortsatt har gode resultater på billettkontoret.

Nylig, i 2016, den hadde premiere en ny versjon av Ghostbusters, men denne gangen gruppen ble dannet bare av jenter. Denne nye filmen hadde også en stor suksess fordi den opprinnelige filmen versjon å gi den tilbake til manuset. Suksessen til disse filmene har gjennomført salget av en masse markedsføring, som selger kostymer, sine versjoner Lego eller Playmobil blant mange andre ting.

Nå kan du nyte dette utvalget av spill som Ghostbusters må utføre sine nye eventyr. Du må bruke sine avanserte gadgets å jakte ektoplasma og for å beskytte mennesker. Du kan spille med de mytiske figurene i serien og andre som har sluttet seg til denne galskapen av Ghostbusters, som USAs president Barack Obama. Begynne å nyte Ghostbusters-spill med oss!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games