Gorillaer

Gorillaer spill


Gorilla
Gorilla
Monkey island
Monkey island
Toki
Toki


andre Gorillaer spillApe veiviser
Ape veiviser
King Kong-film
King Kong-film
Kong City
Kong City
Coco straffe
Coco straffe
King Kong
50%
King Kong
Banan Kong
Banan Kong


Andre gratis spill
Gorillaer spill

Gorillaer spill

Primater lever i skogene i Sentral-Afrika og er den største blant alle primater. Med stor styrke og smidighet, disse primater er i stand til å kjøre i full fart ved hjelp av sine fire ben eller klatre noe tre ved hjelp av noen av sine ben.

Slik er hans agility kan komme opp med et tre i løpet av et øyeblikk uten oss å realisere den. Disse apene har resultert i filmer som King Kong eller Planet of the Apes, i begynnelsen var vi en gigantisk gorilla som bodde på øya av skallen.

Dette gorilla ble tatt til fange av en menneskelig ekspedisjon og førte til storbyen for å vise det, men hadde ikke den store styrken av dyret rømte og klatret den ikoniske Empire State. I Planet of the Apes disse planet etter å ha tatt et eksperimentelt legemiddel oppnås gjennom en bedring i deres hjerne evner, de møtte mennesker som hadde blitt drept av en sykdom gått fra aper til mennesker.

Andre kjente gorillaer, denne gangen i verden av videospill, er Toki eller Donkey Kong Classics spill siden starten av spillkonsoller. Her kan du nyte dem og andre gorillaer i jungelen. Giant gorilla klatre bygninger eller våpen håndtering viktige oppdrag. Alt dette og mer kan nyte det med oss, i Fandejuegos!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games