gratis Halo Spill

Del

Gratis Som du vet Halo Spille
Som du vet Halo
Hva vet du Halo?. Nå kan du vise vennene ...
Gratis Halo Spartan kjole Spille
Halo Spartan kjole
Halo Spartan Master Chief trenger ...
Gratis Halo Combat Evolved Spille
Halo Combat Evolved
glorie flotte spillet der igjen ...
Gratis Halo Spartan Assault Spille
Halo Spartan Assault
Master Chief har hatt en forferdelig ulykke ...
Gratis Halo Master Chief Spille
Halo Master Chief
Forsvare romskip romvesener som prøver ...
Gratis Halo Spille
Halo
Spill spillet flagg med aliens ...
Gratis Rustning mayhem Spille
Rustning mayhem
Vil du være i stand til å forsvare din flagg ...


+ Halo SpillGratis Battle området Spille
Battle området
Vi vil ta affære i dette morsomme spillet ...

halo

Halo Spill

Hvordan spille halo gratis, ingen nedlastinger

Halo Reach er en av de nyeste avdrag i Halo-serien er utviklet av Bungie, forteller den historien om det første møtet med den forferdelige menneskelige pakt. Selv om dette problemet ikke er presentere Master Chief, legemliggjøre vi en ung medlem av en Spartan patrulje sendt til kvele opprøret av en menneskelig koloni Spartan. Men etter å ha nådd planeten, de innser at det ikke er noen overlevende i området der de måtte finne overlevende. Å se slakting produsert bestemmer seg for å undersøke og oppdage at Pakten har kommet til planeten, er dens formål ukjent, men menneskeheten virker i fare.

Spartan Ditt oppdrag er å evakuere alle sivile fra planeten så snart som mulig og unngå flere omkomne. For dette må du bruke en god arsenal som inkluderer snikskytterrifler, rakettkastere, granater, maskingevær, og hvis vi kan få tak i et våpen fienden kan regne med nye våpen. Men ikke alt er begrenset til våpen, siden vi kan velge mellom forskjellige kjøretøy for å fullføre oppdragene. Vi kan fly en Bungie i full fart mens en av våre kolleger brukte turret, bli den spartanske og sparer menneskeheten.

Nå er det nye Halo-spill der du kan samhandle med Master Chief overlevelse i flere oppdrag hvor du må angripe romvesener å fortsette å leve. Historien begynner når romfartøyet den har problem og blir tvunget til å lande på en ukjent planet der du forventer millioner av ubehagelige overraskelser. Vi har også spill hvor du kan lage rustning av Master Chief, kan du endre det som du vil.

Halo har allerede forårsaket en sensasjon for store plattformer som PlayStation eller Xbox-spill med deres nyeste Halo 4 og Halo 5 Guardians. Nå lykkes det med minispill som du har samlet og der kunne leve eventyrene til dette spillet på en helt annen måte. Prøv disse versjonene, og ikke være den siste til å vite!
Prøv å søke andre spill
Kommentarer Games