gratis Henry danger Spill


Gratis Hvem er din fiende? Henry Danger Spille
100%
Hvem er din fiende? Henry Danger
Hvem blir din fiende Henry Danger?. Med dette ...
Gratis Danger Thunder Spille
Danger Thunder
Skynd deg å redde passasjerene på toget ...
Gratis Henry Danger Spille
Henry Danger
Løser problemene i byen Swellview med superhelter ...


+ Henry danger SpillGratis Danger vs Thunder: Maleri Spille
Danger vs Thunder: Maleri
For de som elsker serien og Henry Danger ...

Del
henry danger

Henry danger Spill

Hvordan spille henry danger gratis, ingen nedlastinger

Henry Danger er en vellykket TV-serie stjernegalleri en gutt som blir en superhelt assistent. Det ble første gang utført i 2014 av TV-nettverk Nickelodeon og har allerede tre sesonger på lufta ble TV på flere nettverk som Clan TV i Spania.

Serien er hovedrollen Henry Hart en ung mann på 13 som får en jobb som en superhelt kjemper kompis kaptein Man. Som superhelt vedtar navnet Kid Captain Danger Man og bidra til å bekjempe kriminalitet i byen. Gutten vil kombinere sine studier ved skolen med livet til en superhelt hemmelig fordi du ikke kan fortelle noen ditt virkelige arbeidet. Resten av cast består hovedpersonen Charlotte, Jasper og Piper. De to første er de beste venner av Henry mens sistnevnte er hans yngre søster 9 år.

Gjennom hele serien vil vi se hvordan hemmeligheten bak gutten blir mindre hemmelighetsfull når deres venner gå læring som fungerer som en superhelt, og ikke som assistent i butikken Junk'n Stuff, som er der han skjuler hemmelige hule kaptein Man. i hvert kapittel er å møte et nytt problem som må løse som kaptein Danger Man og Kid. En av de mest suksessrike kapitlene i serien var crossover mellom Henry Danger og The Thundermans, der figurer fra begge seriene kom sammen for å skape et eget kapittel.

Nå kommer vår web Henry Danger kategori hvor vi vil samle de beste spillene av disse superhelter. Du kan finne mange eventyrspill og mer avslappet som puslespill eller maleri. Alt dette og mer kan du finne i denne delen av nettsted dedikert utelukkende til Henry Danger, kaptein Man og alle de andre karakterene i støpt av serien. Hvis du liker Henry Fare ikke kan gå glipp av noen av våre spill!
Prøv å søke andre spill
Kommentarer Games