hopping

Hopping spill


Brave Boy 2
Brave Boy 2


andre Hopping spillNaruto: super hopp
Naruto: super hopp
One Piece krysser elva
One Piece krysser elva
Hippodromen
Hippodromen
Ferrari
Ferrari
BMX sykler
BMX sykler
Unity 3D
Parkour go 3D
Parkour go 3D
Thief på rømmen
67%
Minions
Minions
Flappy jul
Flappy jul
Spiderman byen raid
Spiderman byen raid
Hot rod
Hot rod
Monkey island
Monkey island
Klaff Jack in the snow
Klaff Jack in the snowHopping spill

Hopping spill

I mange idretter og spill for barn er en av de mest tilbakevendende aktiviteter for å hoppe. Det er derfor, i mange spill finner vi at bunnlinjen er å lage et godt hopp, enten ved hjelp av din egen kropp eller en slags kjøretøy. I OL er mange idretter hoppe så høyt hopp, stavsprang og lengdehopp. De blir nødt til å kjøre en ganske kort avstand og deretter hoppe til overstige målet eller oppnå større avstand. På våre nettsider finner du spill av denne typen hvor du må gå på jakt ditt beste hopp å pålegge resten av rivaler.

En annen form for spill som involverer hopping er de som er basert på klassiske spill fra barndommen. Dette er tilfellet med hoppetau, også kjent som hoppe tau, hoppe eller hoppe over elastisk gummi. De er veldig enkelt spill, men veldig underholdende tid der du må hoppe tau før de treffer deg på føttene, men du har mistet.

Men det finnes mange typer spill som involverer hopping og det er derfor vi har gjort denne kategorien, der spill møte svært forskjellige, men med dette felles trekk. Vi har spill å hoppe og skyte, skydive, hoppe fra bygninger, hopping tog og overvinne alle hindringer eller så gal spill som består av å hoppe inn i tomrommet uten å vite at du får ned. Hvis du er en gutt / en meget urolig, må du prøve denne store mengden av spill vi har for deg!


Kommentarer Games