hulk

Hulk spill
andre Hulk spillHulk stunts
Hulk stunts
Iron Man vs Hulk
Iron Man vs Hulk
Nye superhelter
Nye superhelter
Hulk strøm
Hulk strøm
Revenge of Hulk
Revenge of Hulk
Hulk
Hulk
Hulk flukt
Hulk flukt
Hulk gladiator
Hulk gladiator
Vidunder kamper
100%
Marvel: Avengers
Marvel: Avengers
Crazy Zombie 7
Crazy Zombie 7


Andre gratis spillMinecraft Hunger Games
100%
Peppa Pig hus
100%
Peppa Pig hus

Hulk spill

Hulk spill

Forskeren Bruce Banner Rober mottatt muterte gener av sin far uvitende tar inne styrken Hulk latent. Alt forandrer seg når en av deres nyeste forsøk gamma pumpen påvirkes når i eksplosjonen radius, da kraften har sovet inne vil bryte ut ukontrollert.

I begynnelsen når ingen kan kontrollere dette dyret og Dr. Banner må flykte for å prøve å stoppe seg selv også for å beskytte de som forfølge den bryter. Når det blir det blir en av de sterkeste vesener i verden og vanntette, likevel med ingenting å bli skutt gjennom hans grønn hud.

Men når Jorden er i fare Shield bruker denne monster å håndtere de utenomjordiske. og redde planeten. Hjelpe legen i sin misjon som Avenger og forferdelig fiender som kjemper for fred i verden, kan du selv kjempe noen av Avengers for å vise hvem som er den sterkeste av alle.

Begynner å håndtere en stor superhelt som Hulk som har spilt i mange filmer og spill. Her er du duellersuperhelter i actionspill, puslespill og mer. Eksempler kjemper Wolverine vs Hulk eller Wolverine, Hulk vs Superman og mange flere. Du kan også nyte flere spill for barn stjernegalleri Hulk. Alle spillene i denne grønne kjempen er samlet i denne kategorien vil fortsette å bli oppdatert med den nyeste Hulk, som er hans nye rød versjon. Du må være forsiktig for ikke å gå glipp av siste Hulk på vår hjemmeside!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games