gratis Inside Out Spill

Del

Gratis Dressing Inside Out Spille
Dressing Inside Out
I dag kan vi tilby deg tre av karakterene ...
Gratis Inside Out: The Sadness Iphone Spille
Inside Out: The Sadness Iphone
Den weepy film Inside Out hovedpersonen kommer ...
Gratis Scener Skjult Inside Out Spille
Scener Skjult Inside Out
Den siste store suksessen til Disney, ...
Gratis Inside Out: Disaster Hus Disgust Spille
Inside Out: Disaster Hus Disgust
En av hovedpersonene Inside Out er Asco / Dislike ...
Gratis Matlaging med Inside Out Spille
Matlaging med Inside Out
Riley følelser Inside Out film, ...
Gratis Riley makeup Inside Out Spille
Riley makeup Inside Out
Sminke jenta Riley Inside ...
Gratis Inside Out: Spheres Thoughts Spille
Inside Out: Spheres Thoughts
De som har sett Inside Out, opp ned i den spanske ...

Inside Out

Inside Out Spill

Hvordan spille Inside Out gratis, ingen nedlastinger

En av de siste suksessene til Disney Pixar filmen har vært Inside Out, også kjent som Intense-Mind i det latinamerikanske versjonen og tilbakeslag i spansk. Han fikk en rave gjennomgang flere nominasjoner og priser blant annet Golden Globe for beste animerte film. En suksess i filmen kommer til nettstedet vårt og det skapte denne kategorien til å dekke alle spill der Intense-Mind tema.

Filmen er en liten samtale Riley på hvis hode er hjem til fem av sine følelser: glede, tristhet, frykt, avsky og Furia (de tre siste kalles frykt, avsky og sinne i den spanske versjonen). Disse følelsene er avbildet som tegn som ser over minnene om hovedpersonen, som er lagret i kuler med farge som identifiserer hver følelse. Joy vil være ansvarlig for å lede denne gruppen av følelser å holde lykke i Riley men alt forandrer seg når hovedpersonens foreldre flytte til en annen by, og problemene begynner. På sin første kursdag Sadness fører til at barnet til å gråte foran alle og gjøre en svært viktig trist minne, noe som Joy vil ønske å hindre at batteriet kommer av essensielle minner. Det begynner et eventyr der disse to følelsene vil møte oppgaven å redde den indre verden av Riley begynner å falle fra hverandre på grunn av sine følelser.

Hvis du fortsatt ikke har sett kan du ikke gå glipp av denne flotte filmen kjærlighet både barn og foreldre, og har en veldig fin melding inne. Enten du har sett, men kan du begynne å nyte alle spillene som går å få til denne fantastiske animasjonsfilmen. Du kan oppleve nye eventyr med figurer fra Inside Out for moro som bringer filmen aldri tar slutt. Du må være klar over denne nye delen der du kan allerede finne flere spill, og vil fortsette å være oppdatert for din fornøyelse.
Prøv å søke andre spill
Kommentarer Games