katter

Katter spill


Unity 3D
Cat Simulator Craft 3D
Happy Cat
Happy Cat


andre Katter spillDyrebutikk
Dyrebutikk
Katt og mus
Katt og mus
Dyr par
Dyr par
Tom og Jerry raidere
100%
Salon for hunder
Salon for hunder
Snakker Tom katt 3
50%
Hospital Cats
Hospital Cats
Vaske skitne katter
Vaske skitne katter
ARJ og poopy
ARJ og poopy
Frost Hage
Frost Hage
Cat pinball
Cat pinball
Dyr ly
Dyr ly
Angela gravid, halsinfeksjon
100%Katter spill

Katter spill

En av de mest bedårende dyr rundt planeten er katten, denne katten er smidig og har noen virkelig flotte løp. De er en av favoritt pet av den menneskelige rase, selv i det gamle Egypt, ble katter tilbedt som det mente de var sendebud fra en annen verden. Det sies at de ikke er like hengiven som en hund er at dyret ønsker mye frihet. De vasker seg selv og gjøre sitt fornødne på et bestemt sted som gjør dem lettere å leve med dem.

Disse dyrene er svært selvstendig og intelligent, de er i stand til å løse problemer som setter dem i deres daglige liv. Det er derfor noen mennesker tror at katter planlegger verdensherredømme, faktisk kan det være å få fordi så populære medier som YouTube-videoer av katter er de mest etterspurte i verden.

Denne sprø teori har ført til en rekke filmer og spill der evige rivalisering katter vs hunder for kjærligheten til mennesker vises. Hvis du elsker disse dyrene kan du nå ta vare på en valp som har til omsorg, bading, fôring og spille med ham for noe variasjon blant mange andre ting som må dyret. Hvis du har hatt en katt vil vite hvor vanskelig det er du deres bad fordi, generelt, de liker ikke vann, men her vil være mye enklere. Vi har også kjendis spill som Tom snakker katt eller Puss in Boots. Nyt våre spill og både PC-en og nettbrettet, iPad eller smarttelefoner.


Kommentarer Games