Gratis Kidnapping spill


Flykte med hendene bundet
Flykte med hendene bundet
I dag du har vekket i et rom med hendene ...
Min nydelige huset escape
Min nydelige huset escape
denne jenta du ser på bildet har stått ...
I stedet eksos
I stedet eksos
Spille dette eventyret og se gåte ...
Gta flykte Commissioner
Gta flykte Commissioner
av en politi feil har du stoppet på stasjonen ...
Escape: Jente håndjern til en pumpe
Escape: Jente håndjern til en pumpe
En jente, hun har blitt kidnappet, og er lenket ...
Kidnappet på festen
Kidnappet på festen
De har kidnappet jenta på loftet mens du danser ...
Thief på rømmen
67%
Thief på rømmen
I dette spillet er du en innbruddstyven og i full arbeidskraft ...

Kidnapping spill

Kidnapping spill

I spill av kidnappinger må flykte dine overgripere med list og ferdigheter til å unnslippe, må du forlate stedet der du blir kidnappet uten at du fange psykopaten som kidnappet deg.

De vil binde deg til en stol, og du må gripe sjansen når angriperne er ikke til å begynne flyturen. Se stedet på jakt etter verktøy og våpen som du vil ha til å bruke for å starte kjøringen og gjøre det ut i live.

Det finnes forskjellige spill med forskjellige historier der du må bruke alle vettet å løse alle oppgavene og unnslippe før det er for sent. De er grafiske eventyrspill eller også kjent som pek og klikk-spill der du vil bruke musen til å samhandle med tegnene og løse gåter som oppstår gjennom hele flyturen.

Hvis du liker utfordringer og sette godkjenner din intelligens, garanterer vi at du vil like å spille spillene i kidnapping og rømme.

Det er et veldig populært spill som Escape: Jenter kidnappet hvor du må få i huden av den kidnappede og overliste de kriminelle til å unnslippe i live. Men ikke bare de er sårbare for å bli kidnappet, så er gutter og menn, ingenting unnslipper til galskap av en kidnapper som ønsker å ta når et offer for ikke å stå opp. Ditt oppdrag er å forstyrre deres flat og gjøre gislene kan komme trygt hjem. Nyt det!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games