kuzco

Kuzco spill


Kuzco
Kuzco

Kuzco spill

Kuzco spill

Den Kuzco kategorien er dedikert til den sprøeste av Disney-universet keiseren. Dette er hovedpersonen i den animerte filmen, Et kongerike for en lama, Et kongerike for en lama i Latin-Amerika og Et kongerike for en lama engelsk. Denne filmen kom tilbake animerte serien for Disney Channel Kuzco: Keiserens nye skole, Keiserens nye skole i den originale engelske versjonen. Dette er en tilpasning av barnas fortelling Keiserens nye klær, men lite til denne historien ser ut.

Hovedhandlingen er at av Kuzco, en selvopptatt fyr som hadde makten i Inkariket i Andesfjellene i Peru. Hans onde rådgiver, Yzma, prøver å forgifte keiseren når han skyter ham. Med hjelp av sin sønn Kronk prøver de å gjøre forsvinne keiseren, men hans forsøk er bare i snu den til en flamme. Fanget i kroppen av dette dyret, må Kuzco finne veien hjem, siden den ble forlatt i jungelen, og for å gjenvinne sin trone fra de onde hender Yzma. For å gjøre dette, vil den ha hjelp av en god bonde som heter Pacha som vil forlate familien for å hjelpe Kuzco til å dra hjem. et viktig nytt tegn vises i rammen som er Malina, den peneste jenta fra skolen og at Kuzco er forelsket i på Disney Channel.

Filmen høstet mange suksesser på den tiden, får selge mye varehandel og slått filmen inn en animert serie. Denne suksessen har også blitt lagt merke til i verden av videospill som det er mange som har som hovedperson. På vår nettside, vil du finne noen av dem, og du må hjelpe Kuzco å slå Yzma og Kronk. Flykte fra dem ved å bli ulike dyr i spillet Mad Dash, utfører tester OL av keiseren eller lagrer flammene i en usikker fremtid. Disse og andre er spillene du finner i Et kongerike for en lama med Kuzco til hodet. Bli med å nyte denne morsomme karakter!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games