Gratis Lazy town spill


Lazy Town
75%
Lazy Town
Lazy Twon er et brettspill hvor du må snurre ...
Puslespill, lazy town
50%
Puslespill, lazy town
Her er et puslespill som er utviklet av våre ...
Lazy town, pirateventyr
100%
Lazy town, pirateventyr
lat byen har å samle all mulig å fiske ...
Toon Town Shooting Practice
Toon Town Shooting Practice
Spill dette morsomme skytespill. ...


+ Lazy town spillUnity 3D
Lego City: My Town 2
89%
Lego City: My Town 2
Dybden av de nye eventyrene til Lego City med nye karakterer ...

Lazy town spill

Lazy town spill

Oppdag folket og innbyggerne i LazyTown, av TV-serien skapt av aerobatic mester idrettsutøver og Magnús Scheving. Hvor Stephanie, en jente som nettopp flyttet til LazyTown og oppmuntre sine nye venner Ziggy, Trixie, gjerrig og Pixel å gå ut og ha det gøy på gata, etterlater en stillesittende livsstil. Men det vil hjelpe din nervøs onkel, Ordfører Milford Meanswell, som vil få hjelp av the Guardian 10 Sportacus.

Hovedarbeidet av Sportacus vil oppmuntre både barn og eldre mennesker å spille sport og ha det gøy å spille det, og anbefaler dem å ha gode matvaner og sunn å spise godteri-eller sport-godteri (frukt og grønnsaker). Selv Sportacus også hjelpe dem å løse alle typer problemer som skjer med dem, de fleste av disse alltid skje ved Robbie Utfordringer bosatt slappfisk som lever under LazyTown. Og prøv med hjelp av sine kostymer ødelegge moroa for barn og voksne, og prøve å få Sportacus forlate LazyTown så.

Sikkert du har hatt glede av denne flotte serien på TV, og du var igjen ønsker mer. Derfor tilbyr vi disse spillene til å fortsette å nyte Sportacus, Stephanie og alle tegnene som er en del av serien. Lev eventyr på et sjørøverskip eller gjøre noe mer avslappet og moro med et brettspill eller et puslespill av Lazy Town. Fortsette å leve en god tid med Lazy Town her i Fandejuegos!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games