Mahjong

Mahjong spill


3d Mahjongg
3d Mahjongg
Ancient Mahjong
33%
Den store mahjong
100%


andre Mahjong spillGrand Theft Auto Mahjong
50%
Grand Theft Auto Mahjong
Despicable Me Mahjong
Despicable Me Mahjong
DBZ Mahjong
DBZ Mahjong
Ozu
33%
Ozu
Bendy i Mahjong
Bendy i Mahjong
Mahjong Clash Royale
40%
Mahjong of Warcraft
Mahjong of Warcraft
Warcraft koble
Warcraft koble
Mahjong Goku
Mahjong Goku
Mahjong FNAF
33%


Andre gratis spillBanan Kong
Banan Kong
Spasalong
Spasalong
3d ping pong
3d ping pong

Mahjong spill

Mahjong spill

En av de eldste spillene i Kina og har århundrelange tradisjonen er Mahjong, dette brettspillet går tilbake til oldtiden der orakler benyttet kortene å guddommelig fremtiden.

Dette spillet er å fjerne alle brikkene på bordet, for å oppnå dette må vi gjøre par mellom kategoriene i vår hånd og tabellen. Fjern disse parene vil ikke være så lett som det høres ut, fordi noen er blokkert av andre, så vi må gjøre de beste par for å eliminere resten.

Vanligvis spilles med fire spillere, men det er også mulig å spille med tre han mister vanskelighetsgrad som alltid spilles med fire spillere. Det er mange muligheter når du gjør par som 136,144,152 eller flere brikker for å spille er brukt, dette gir en rekke kombinasjoner for å utføre.

Mahjong kan nyte en variert spill i en avslappet atmosfære, der en spiller mens konsentrere seg om sine sjetonger kan snakke med de to andre. Det er også veldig lett å lære å spille fordi med noen spill du kan lære gameplay.

Her kan du nyte mahjong av ulike vanskelighetsgrader og med ulike aktører. Mahjong-spill Simpsons, Dragon Ball, Looney Tunes, dyr, etc. 3D-spill med nye og gamle til å spille spill på egen hånd, som den typiske kabal. Bli fri til å nyte disse mahjong spill som vi har samlet for deg!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games