Gratis Michael jackson spill


Dressing Michael Jackson kongen av pop
Dressing Michael Jackson kongen av pop
Vi vil gi liv til kongen av pop iført ...
Dans med Michael Jackson
Dans med Michael Jackson
i dette spillet kan du hjelpe michael ...
Kle michael jackson
Kle michael jackson
Velg klær som du liker og la kongen av pop kjekk ...
Mario vs Michael Jackson
Mario vs Michael Jackson
Nyt denne flotte animasjonen som bringer ...


+ Michael jackson spillPercy Jackson and the Sea Monsters: puslespill
Percy Jackson and the Sea Monsters: puslespill
Slå tilbake for å ha en sjanse til å vise din evne i å plassere ...
Grand Theft Auto Michael
Grand Theft Auto Michael
La oss gå inn i mest fiendtlig område ...
Jackson Voorhees Halloween
Jackson Voorhees Halloween
Voorhees Jackson oppstått fra de døde ...

Michael jackson spill

Michael jackson spill

Michael Jackson var en av de mest anerkjente på verdensscenen både for sin musikk, dans og personvern sangere. Sangeren døde i 2009, men er fortsatt i live i hjertene til mange av hans beundrere. Hans sanger vil alltid bli husket og beundret av musikkelskere, som Thriller eller Billie Jean, og deres dansetrinn vil være evig som den berømte Moonwalker. Michael Jackson vil bli husket som kongen av pop, som en av de artistene som har donert penger til veldedighet, og som musikalsk artist med flest tildelinger noensinne. I tillegg har hans album Thriller registrering av bestselgende historie.

Alt jeg hadde å gjøre med Michael Jackson ble sagt og popularisert i en kort tid, en feil, og det var målet for vitser og meme på nettet. Det er derfor det er mange spill som vil ha som hovedperson, pluss spill for plattformer som Wii, PS3 / PS4 eller Xbox danse og synge i de fleste tilfeller kommer med et tema av denne store kunstneren.

Her snakker vi om flash spill, de morsomme spillene som tar figuren av en karakter og virkelig komme til å gjøre uventede ting. Her skiftet er Michael Jackson vil vi se ansikt i en død kamp mot Mario Bros. Men det mest vanlige er å danse til Jackson eller kle sangeren til å gi en konsert. Få i garderoben av Michael og leter etter et perfekt utseende for å forbløffe publikum. Husk de beste øyeblikkene av Michael Jackson med disse fantastiske spillene i hans ære!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games