gratis Monopol Spill

gratis Monopol Spill

Ha det gøy å prøve å bli millionær i det klassiske spillet Monopol. Kjøpe så mange gater og fylle dem kommer hjem, slik at spillerne får betalt mer penger for å falle inn i boksene. Nyt monopol på nettet, forlater ødelagt dine motstandere.

Monopol SpillGratis Monopoly Empire Spille
80%
Monopoly Empire
Gratis Monopol Spille
Monopol
Gratis Monopol: plattformer Spille
Monopol: plattformer
Gratis Monopol ea Spille
Monopol ea
Gratis Klassisk monopol Spille
93%
Klassisk monopol

monopol

Monopol Spill

Hvordan spille monopol gratis, ingen nedlastinger

Monopol er et veldig klassisk brettspill som begynte å spille i 1900, da de begynte å bli markedsført over hele USA drev året 1935.

I noen land er det kjent som Monopol, Monopol, Estanciero, Bancopoly eller evig gjeld. Avhengig landet vil ha ulike gatenavn. Vanligvis plasseres de gater med navnene på de mest kjente hovedsteder i hvert land.

Du kan kjøpe hele gater, selge eiendeler, betale bøter eller avslutte låst opp i fengsel.

Som navnet antyder du har å gjøre conto Mopnopoly spillet Monopol. Du må kaste terningen og flytt bokser som antall har økt. Når du lander på et felt uten en eier har du muligheten til å kjøpe, i motsetning til hva banken vil kjøpe auksjonen og høystbydende. Hvis du snike inn i en eiendom, må du ha betalt avgiften, eller du kan også tilby en god del til sin eier.

Å bygge hus, leiligheter eller hoteller må være eier av hele gaten.

Spillere som kjører ut av pengene vil bli fjernet og den siste spilleren med et monopol eller sitte igjen med penger vinner.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games