Monsterhøy

Monsterhøy spill


Wolf kjole Clawd
Wolf kjole Clawd
Monsterhøy
Monsterhøy


Andre gratis spillMonopol Online
85%
Monopol ea
Monopol ea
Monopol
Monopol
Monopoly Empire
80%

Monsterhøy spill

Monsterhøy spill

I et fiktivt univers det er en skole der unge mennesker som deltar det er monstre, men ikke bare det som hver har sine egne særegenheter og stil. Historien fokuserer på en jente gruppe bestående av Frankie, Clawdeen, Draculaura, Cleo de Nilen og litt mer.

Nyt de første dagene av jentene på skolen og lærer av de problemene som hver ny student kan ha for å komme til et annet anlegg. Vi har også funnet andre mer overnaturlig som problemer når senterets direktør forsøker å samle under ett tak til varulver og vampyrer, disse to artene som har vært fiender i århundrer må lære å leve sammen.

Noe vi kan også se på disse jentene er begynnelsen av forholdet til gutter, disse første kjærlighet komme til skape kaos på vennskap av noen gode venner hvis de ikke snakker. Monster High hjelper overvinne alle sine problemer og holde vennskap, fordi uten den vil gå tapt i denne overnaturlige verden.

Her kan du nyte mange aktiviteter sammen med dine favorittfigurer fra Monster High. Spill kle og sminke, skøyter, hjelpe på kjøkkenet, bidrar til å dekorere barnerommet, danser som cheerleaders, maling og farge til tegn osv En verden skapt for de fleste fans av Monster High er tilgjengelig gratis på nettet. Ikke gå glipp av denne delen til å være klar over de nyvinninger som vi bringer om disse vakre skapningene. Inntil da, har du mange spill å underholde mens du venter på ny. The Monster High venter på deg til å samhandle med dem!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games