Naruto Shippuden

Naruto Shippuden spill
andre Naruto Shippuden spill


Naruto Shippuden spill

Naruto Shippuden spill

Naruto er hovedpersonen i manga-serien med samme navn som forteller om eventyrene til en tenårings ninja. Håper å bli den neste Hokage av den skjulte landsbyen Konoha, trener Naruto hver dag for å mestre sine ninjaferdigheter og være kvalifisert for tittelen bør regnes som en av de sterkeste i landsbyen. Til dette må selv lære å mestre en rekke ninjateknikker, alt mens du lader med en forbannelse som hans gamle far Hokage låst til en av de gamle dyrene inne.

Å ofre sitt eget liv Naruto far startet sin sønn inne i ni-tailed fox, dette gir en mye chakra og makt. Men hvis du ikke kan kontrollere og dominere denne kraften, vil du etterhvert miste kontrollere dette dyret frigjøre bare såing kaos og ødeleggelse. Lage din egen måte denne unge ninja dominere umulige teknikker og utvikle nye, forlater alle overrasket. Men det er ikke lett å bli Hokage, så mektige fiender som lurer der ute er villige til å avslutte sin drøm.

Nå må du gjennomføre trening med Naruto å hjelpe deg å bli Hokage og få den anerkjennelsen de ser etter i en landsby. For å gjøre dette vil du gjennomføre kamper med ham der nederlag fiender som dukker opp i serien. Men om ikke det var nok, seerne ønsker å se så Naruto møter andre stjernene i anime serien. Det er tilfelle av spill der du vil se motstridende krefter Naruto VS Goku i hendene vil være vinneren. En annen av disse spillene er Naruto VS Bleach hvor du må hjelpe vår venn til å proklamere seg selv som vinner. Alle er online nå Naruto på PC-en helt gratis, slik at den er tilgjengelig for alle sine fans. Bli med Naruto på vei til å bli den beste ninja noensinne!


Kommentarer Games