Gratis Nazistene spill


Nacis zombier
Nacis zombier
de nacis har blitt zombier, og du er en militær ...
NAZIS
NAZIS
Hjelpe denne gutten å hevne ...
Fengsel flukt
Fengsel flukt
Du er en jøde, og du har fanget nacis ...

Nazistene spill

Nazistene spill

Verdens Nazi begynner i 1933 med ankomsten til makten i Tyskland av det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti, ledet av Adolf Hitler. Denne ideologien nådd sin betydning etter imponerende den tapende side of World War fredsvilkår sammen med en alvorlig global krise, stupte de Tyskland i en stor krise. Nazismen er en totalitær ideologi med fascistiske fargestoffer der du setter staten over alt, og leder av staten er diktatoren Hitler, med en idé om å erobre folks anses dårligere. Det var en mørk periode i historien om Tyskland siden perioden er preget av grusomme hendelser på den jødiske befolkningen og som ville føre til andre verdenskrig.

Nazistene gjorde tusenvis av eksperimenter med mennesker og en av dem kom ut veldig dårlig, ikke forvente at prøven blir zombier. Noen døde kommer til liv, men meningsløst, bare flytte å spise hjernen og tilfredsstille sin sult ved å spise menneskeblod og guts, du akkurat som om kroppen er i live, ikke kalt oppmerksomhet livløse kropper. Du kan utstyre deg med de beste våpen for å utslette alle virusinfiserte V. Alle som inhalerer viruset V eller blir bitt av en zombie nazistene, vil det bli en zombie og ikke gå tilbake til sin opprinnelige form zombier.

Dette og mange andre spill med nazistene som hovedpersonene er allerede tilgjengelig på vår hjemmeside og har samlet alt i denne flotte kategorien. Ta på den hensynsløse hær av Hitler og starter disse spennende opplevelser på tysk side. Ikke gå glipp av disse titlene som vi tilbyr nedenfor!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games