Nobita

Nobita spill
andre Nobita spillDoraemon tank
Doraemon tank
Doraemon: Par
Doraemon: Par
Mus skyting
Mus skyting
Doraemon rase
Doraemon rase
Doraemon baseball
Doraemon baseball
Doraemon feil
Doraemon feil


Andre gratis spillPeppa den Cerdita
75%

Nobita spill

Nobita spill

Nobita er et japansk barn er på skolen, det er en ganske clueless fyr og alltid ender i trøbbel uten å vite det. En dag dukker opp i livet hans Doraemon, en kosmisk katt sendt av sin nevø fremtid Talahasi å hjelpe sin bestefar katastrofe ikke å være det i fremtiden.

Doraemon snart denne fyren og gode venner skal inngå et flott vennskap, siden den kosmiske katt er faktisk en robot og har en rekke oppfinnelser i morgen vil bruke til å hjelpe Nobita i deres daglige liv. Selv om stakkars barnet ikke vil vite å verdsette og ofte misbruk av dem bare ødelegger alt, så bare spør om hjelp Doraemon å hjelpe deg.

Det vil også inneholde noen venner som Suneo, Giant og Shizuka. Selv Gigante Suneo og ofte vil være hodepine av det fordi de blir sinte eller søke å forstyrre ham, vise seg å være gode venner når det trengs. Hjelp Doraemon som denne unge mannen clueless i dag sin til dag slik at du kan være en nyttig mann i morgen.

Nyt spill Nobita og den kosmiske katt, Doraemon, og hjelpe dem i deres flere elektroniske eventyr. Nobita redder Doraemon, Nobita flukt, Nobita å tegne, Nobita gifte seg til kjærligheten til Shizuka, etc. Det er mange oppdrag du må utføre denne mytiske karakter fra den animerte serien Doraemon. Ikke la vår venn og bare gjøre alt vil gå bra en gang for alle. Hovedpersonene i serien venter på en morsom kveld med deg!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games