omsorg

Omsorg spill


Bade kyr
Bade kyr
Hus sitter
Hus sitter
The Nanny
The Nanny
Barnevakt
Barnevakt


andre Omsorg spillDyrebutikk
Dyrebutikk
Delfin omsorg
100%
Hestefarm
Hestefarm
Hospital Cats
Hospital Cats
Pet grooming
Pet grooming
Søt valp omsorg
100%
Vaske skitne katter
Vaske skitne katter
Barbie mamma
100%
Hund vasker
Hund vasker
Beste hund
Beste hund
Dyr ly
Dyr ly
Bade Nick Zootopia
100%Omsorg spill

Omsorg spill

En av jobbene som oftest gjør tenåringer er å ta vare på små barn av sine naboer eller familie, synes dette enkle, men tjene disse små er det veldig vanskelig hvis du ikke er forberedt, fordi ikke bare å se på dem, også du har å mate dem eller kle dem. Også, hvis de er for små til å bli endret dersom de akterdekk eller tisse, må du se selv når du ikke spiller for deres munn noe farlig eller giftig objekt.

Alt dette er komplisert hvis du må ta vare på mer enn ett av disse barna, eller om det er en veldig dårlig gutt som bare søker ugagn, fordi i så fall er det nødvendig å se på ham hele tiden og vente på det verste. fordi som somle ett sekund kan tilbringe en vits eller politiet vises for noen ugagn naboer. Det er derfor du må øve alt du kan etter hverandre mot virkelige barn, lære å tilberede deilige måltider som elsker og morsomme spill for å holde dem underholdt.

Du tar vare på nyfødte babyer så kjente jenter liker Barbie eller Anna Frozen. Også disse prinsesser når de var små som i tilfelle av Rapunzel som har å bade og gre det lange håret da hun var bare en baby. Bli den beste nanny at disse nyfødte babyer kan ha.

Men ikke alt vil ta vare på babyer, og du kan også bli vaktmester på dyr. Hunder, hester, katter, hamstere og alle typer kjæledyr vil bli satt i hendene for å få den beste pleie. Du kan gjøre det hjemmefra eller leder en barnehage dyr som du må være klar over dyr av alle kundene dine. Begynne å arbeide med disse virtuelle babyer eller den mest bedårende og bli et gap mellom de mest berømte byen vaktmestere kjæledyr.


Kommentarer Games