Gratis Parchís spill


Parcheesi 4
Parcheesi 4
spille det klassiske spillet Parcheesi. ...
Parchís
Parchís
Nå har du sjansen til å spille det klassiske ...
Unity 3D
Ludo King
Ludo King
Parchís spille online mot andre ...
Parcheesi Facebook
Parcheesi Facebook
Hei fanboys, i dag vil vi tilby spill ...
SparkChess: Chess
100%
SparkChess: Chess
Et klassisk brettspill kommer til vår side for å la deg nyte det online ...
Domino
Domino
ha en god tid på å spille det klassiske ...


+ Parchís spillPokemon, Pachis
Pokemon, Pachis
alt du trenger å gjøre er å kjøre. alt du kan kjøre ...
Slanger og stiger spill
Slanger og stiger spill
spille det klassiske spillet av stigen ...
Phineas og Ferb: Tic Tac Toe
Phineas og Ferb: Tic Tac Toe
Phineas og Ferb vil spille vårt spill ...
Dam
Dam
Vi bringer deg en stor klassiske brettspill som brikker. ...
Tre online
Tre online
tre på rad er et svært vanedannende spillet, må du få en rett linje ...

Parchís spill

Parchís spill

Spille online parchís på en virtuell bord der spillerne kaster sine terninger å flytte bokser og prøve å komme i mål å drepe sine motstandere. Den første spilleren til å nå målstreken med fire stykker av samme farge, er vinneren.

Dette brettspillet er en blanding av strategi og sjanse, siden vi har fire brikker i spill på bordet og våre rivaler kan drepe hvis vi ikke er forsiktige. Når spillet må ta hensyn til de sikkerhets posisjoner hvor våre chips kan ta tilflukt, på samme måte som du må se når angripe en motstander hvor vi vil ende.

Ved å eliminere en fiende posten vil vi bli gitt ekstra trekk for å flytte rundt på brettet, kan dette være gunstig hvis vi kommer til å fullføre hele og kom inn i sikkert område av vår fargen tilbake. Men hvis vi er uforsiktig kan lede oss til en posisjon hvor vi er til å kaste fienden, men alle trekk i dette spillet avhenger av terninger og derfor ved en tilfeldighet vi må ta hensyn til disse variablene.

Siden lanseringen oddsen er 05:59, så det er ganske sannsynlig at vi eliminere våre fiender hvis vi er på fingertuppene. Vi har også noen muligheter for å stoppe våre fiender, hvordan du skal plassere to av våre chips på samme plassen å skape en bro som hindrer passasjen rivaliserende chips.

På våre sider kan du spille online og gratis parchís, uten å registrere eller laste ned noe. Du har forskjellige versjoner, men i alle oppdrag og hvordan du spiller vil være den samme. Du bestemmer om du liker disse minispillene individuelt eller sammen med en venn i flerspillermodus for 2 personer måte. Nyt denne klassiske spillebordene nå gjør spranget til din PC.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games