gratis Parchís Spill

gratis Parchís Spill

Ludo Terning kast for å starte et løp der chips er spist hverandre. Spilleren som klarer å nå de fire kategoriene parchís Vinneren vil bli forkynt. Du kan spille med 2 eller 4 spillere, og hvis de foretrekker de kan spille i par.

Parchís SpillGratis Parchís Spille
Parchís
Gratis Parcheesi 4 Spille
Parcheesi 4
Unity 3D
Gratis Ludo King Spille
Ludo King
Gratis Flash Ludo Spille
Flash Ludo
Gratis Parcheesi Facebook Spille
Parcheesi Facebook


+ Parchís SpillGratis Pokemon, Pachis Spille
Pokemon, Pachis
Gratis Domino Spille
Domino
Gratis SparkChess: Chess Spille
100%
SparkChess: Chess
Gratis Slanger og stiger spill Spille
Slanger og stiger spill
Gratis Dam Spille
Dam
Gratis Phineas og Ferb: Tic Tac Toe Spille
Phineas og Ferb: Tic Tac Toe
Gratis Tre online Spille
Tre online

parchís

Parchís Spill

Hvordan spille parchís gratis, ingen nedlastinger

Dette brettspillet er en blanding av strategi og tilfeldighet, siden vi har fire chips i spill på bordet og våre rivaler kan drepe hvis vi ikke er forsiktige. Når spillet må ta hensyn sikkerhet posisjoner konto hvor våre chips kan ta tilflukt, på samme måte som du må se når angripe en motstander hvor vi vil ende.

Ved å fjerne en fiende posten vil vi få ekstra trekk for å flytte rundt på brettet, kan dette være gunstig hvis vi kommer til å fullføre hele og kom inn i sikkert område av vår fargen tilbake. Men hvis vi er uforsiktig kan lede oss til en posisjon hvor vi er innenfor rekkevidden til fienden, men alle trekk i dette spillet avhenger terningen og derfor tilfeldig må ta hensyn til disse variablene.

Siden lanseringen oddsen er 05:59, så det er ganske sannsynlig at vi eliminere våre fiender hvis vi er på fingertuppene. Vi har også noen muligheter for å stoppe våre fiender, hvordan du skal plassere to av våre poster i samme boks skape en bro som hindrer passasjen rivaliserende chips.

På våre sider kan du spille online og gratis parchís, uten å registrere eller laste ned noe. Du har forskjellige versjoner, men i alle oppdrag og form av lek vil være den samme. Du bestemmer om du liker disse minispillene individuelt eller sammen med en venn i flerspillermodus for to måte. Nyt denne klassiske spillebordene nå gjør spranget til din PC.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games